Gittiğin yola inandıysan attığın adımlardan korkma
Uzman Üye
Kanka senin için biraz araştırdım ama googleye daha düşmemiş yeni haber ama istersen yanında tevziyon varsa aç haber türkte canlı yayın var ordan izleDetaylı bilgi alabileceğim bir kaynak var mı elinde?
Aynen kanka hakılsınYani iyi oldu en azından okullar temizlenecek hijyenik olarak
Hemen cevap vereyim kanka şimdi bu tatil 16martta başlıyıcak tamam pazartesi günü sonra Üniversiteler 3haftalık tatil lise ortaokul ve ilkokullar'da 2haftalık tatile girecek bunun süresi uzarmı uzamazmı bilmiyorum ama milli eğitim bakanı saat 20:30'da canlı yayaında açıklama yapıcak sana habertürk kanakalını açıp izlemeni tavsiye ederim knk Yeterli olduysa alrıım like'niSadece ilkokul mu, ortaokul mu veya lise ve üniversite için de geçerli mi bu ? Biraz daha detaylı bilgi verir misin dostum. Okul genel olarak mı kapandı herkes için yani. Okuldaki hocalar tarafından bir şey denmedi doğrusu. O yüzden soruyorum bende.
yok brom yani milli eğitim bakanı resmi açıkladı bunu istersen tv'yi açıp haber türk kanalaına bak ?Bence gelen olarak söylenti oldu şuan haberlerde 16 martta okullar tatil edildi yani öne alındı
Son edindiğim bilgileri aktarıyorum ;Detaylı bilgi alabileceğim bir kaynak var mı elinde?
Sanırım uzaktan 1 haftalık eğitim dekileri şey bu olsa gerek ?Televizyon aracılığıyla ders çalışılacak diyor
Açıklama için bekliyorum izleyeceğim o zaman. Ayrıca 16 martta başlayacak olan tatil lise içinde geçerli (tüm okul için daha doğrusu) diye anladım. Umarım doğru anlamışımdırKanka senin için biraz araştırdım ama googleye daha düşmemiş yeni haber ama istersen yanında tevziyon varsa aç haber türkte canlı yayın var ordan izle
Aynen kanka hakılsın
Hemen cevap vereyim kanka şimdi bu tatil 16martta başlıyıcak tamam pazartesi günü sonra Üniversiteler 3haftalık tatil lise ortaokul ve ilkokullar'da 2haftalık tatile girecek bunun süresi uzarmı uzamazmı bilmiyorum ama milli eğitim bakanı saat 20:30'da canlı yayaında açıklama yapıcak sana habertürk kanakalını açıp izlemeni tavsiye ederim knk Yeterli olduysa alrıım like'ni
yok brom yani milli eğitim bakanı resmi açıkladı bunu istersen tv'yi açıp haber türk kanalaına bak ?
Bildiğim kadarı ile bizim yaztatlimizden alıcaklar knk ve doğru anlamışsın hoş hocalar bize yardımcı olucaklar onu biliyorum uzaktan 1 haftalık eğitim alıcağız H.o yenidenAçıklama için bekliyorum izleyeceğim o zaman. Ayrıca 16 martta başlayacak olan tatil lise içinde geçerli (tüm okul için daha doğrusu) diye anladım. Umarım doğru anlamışımdırHoş hocalar illa bilgi verip haberdar ederler de merak ettim açıkçası. Tatil olması korona için iyi ama umarım o sıcak havada okula telafi amaçlı zorla da gelin demezler. Teşekkürler bilgi verdiğin için.
Hepsi sizler için kral ♥Maşallah tv den önde gidiyoruz valla)))
İşte korktuğum şeyde o zaten. Yaz tatilimizden almasalar keşke. Sınavlara zaten 2 hafta kaldı. Direk seri şekilde sınav olup da kurtulsak diyorum. Böyle tam sınav zamanı tatil etmeleri bizim için kötü oldu doğrusu. Neyse hayırlısı bakalım. Teşekkürler tekrardan dostum. İyi forumlar.Bildiğim kadarı ile bizim yaztatlimizden alıcaklar knk ve doğru anlamışsın hoş hocalar bize yardımcı olucaklar onu biliyorum uzaktan 1 haftalık eğitim alıcağız H.o yeniden
Hepsi sizler için kral ♥
Rica ederim kanka ama böyle olucak ama eğer evde ders çalışır iseniz daha iyi olur bence yani bizimde sınvlar 2 hafta sonra başlıyıcak ama arayı bir tatil giridi daha fazla çalışırız ben çalışmam ama birşey olmaz :dİşte korktuğum şeyde o zaten. Yaz tatilimizden almasalar keşke. Sınavlara zaten 2 hafta kaldı. Direk seri şekilde sınav olup da kurtulsak diyorum. Böyle tam sınav zamanı tatil etmeleri bizim için kötü oldu doğrusu. Neyse hayırlısı bakalım. Teşekkürler tekrardan dostum. İyi forumlar.