- Yasaklandı
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Bir game hacking topluluğunun UI sistemi için reverse denemesi yaparken programı host dosyasını değiştirdiği muhabbetini hatırlamayarak çalıştırmış bulundum. Ne oldu dersiniz? MemoryHackers veya diğer game hacking toplulukların sitesine erişemiyorum
Host dosyasını değiştirmekle uğraşmayayım, MemoryHackers'in loaderini indireyim. Bu şekilde düzelteyim dedim. Bu seferde UI sistemini reverse etmeye çalıştığım game hacking topluluğunun sitesine giremiyorum
İşin garip tarafı da hepsi tıpatıp aynı, sayfa yüklenemedi! sayfasına sahip. Gülmemek elde değil.
Azıcık özgüven ya. Hepiniz mi Memoryhackers'dan çaldınız? Vizyonunuz mu yok? Hayır, kodu çalıp rename çekmişsiniz de kod değişmiş. Farklı dizayna sahip gelmiş kodu sahiplenmişsiniz. Onu da geçtim, hepsi host dosyasını kendi sitesi için düzenlemek istiyor. MemoryHackers ile alıp veremedikleri ne, onu anlamıyorum. Bir de sözde bizden daha iyi olana saygı duyuyoruz diyorlar. Molr4 sözüm sana, bu ortamlara ne gaflet, ne şer getirdin. Millet güldü be
3njoy ve sana arkadaşlarımla birlikte ne gülüyorduk 
Piyasada zirve görmüş yer ile kaynaşıp anlaşacağınıza adamlara çamur atmakla meşgulsunuz
Biraz özgüven, biraz farklı deneyim, birazcık gelişime hazır olun. Sıfırdan hosts dosyası hazırladım, bir de hayatımdan bir dakika çaldınız. Yaptığınız UI sistemi de patladı. 8 Hex değiştirdim, pandora kutusu gibi açıldı
Bu konudaki yorumlar da genel bir yorumlamadır, MemoryHackers ile alakası yoktur. Bilgisini bildiklerimize saygımız sonsuzdur.
Azıcık özgüven ya. Hepiniz mi Memoryhackers'dan çaldınız? Vizyonunuz mu yok? Hayır, kodu çalıp rename çekmişsiniz de kod değişmiş. Farklı dizayna sahip gelmiş kodu sahiplenmişsiniz. Onu da geçtim, hepsi host dosyasını kendi sitesi için düzenlemek istiyor. MemoryHackers ile alıp veremedikleri ne, onu anlamıyorum. Bir de sözde bizden daha iyi olana saygı duyuyoruz diyorlar. Molr4 sözüm sana, bu ortamlara ne gaflet, ne şer getirdin. Millet güldü be
Piyasada zirve görmüş yer ile kaynaşıp anlaşacağınıza adamlara çamur atmakla meşgulsunuz
Son düzenleme: