Türk Hile Sitelerinin MemoryHackers'ı Taklit Etmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bir game hacking topluluğunun UI sistemi için reverse denemesi yaparken programı host dosyasını değiştirdiği muhabbetini hatırlamayarak çalıştırmış bulundum. Ne oldu dersiniz? MemoryHackers veya diğer game hacking toplulukların sitesine erişemiyorum :D Host dosyasını değiştirmekle uğraşmayayım, MemoryHackers'in loaderini indireyim. Bu şekilde düzelteyim dedim. Bu seferde UI sistemini reverse etmeye çalıştığım game hacking topluluğunun sitesine giremiyorum :D İşin garip tarafı da hepsi tıpatıp aynı, sayfa yüklenemedi! sayfasına sahip. Gülmemek elde değil.

Azıcık özgüven ya. Hepiniz mi Memoryhackers'dan çaldınız? Vizyonunuz mu yok? Hayır, kodu çalıp rename çekmişsiniz de kod değişmiş. Farklı dizayna sahip gelmiş kodu sahiplenmişsiniz. Onu da geçtim, hepsi host dosyasını kendi sitesi için düzenlemek istiyor. MemoryHackers ile alıp veremedikleri ne, onu anlamıyorum. Bir de sözde bizden daha iyi olana saygı duyuyoruz diyorlar. Molr4 sözüm sana, bu ortamlara ne gaflet, ne şer getirdin. Millet güldü be :D 3njoy ve sana arkadaşlarımla birlikte ne gülüyorduk :D

Piyasada zirve görmüş yer ile kaynaşıp anlaşacağınıza adamlara çamur atmakla meşgulsunuz :D Biraz özgüven, biraz farklı deneyim, birazcık gelişime hazır olun. Sıfırdan hosts dosyası hazırladım, bir de hayatımdan bir dakika çaldınız. Yaptığınız UI sistemi de patladı. 8 Hex değiştirdim, pandora kutusu gibi açıldı :D Bu konudaki yorumlar da genel bir yorumlamadır, MemoryHackers ile alakası yoktur. Bilgisini bildiklerimize saygımız sonsuzdur.

Son düzenleme:

wgg

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
:D İnsanlar kendilerini bir şey sanıyorlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
o onu engeller, bu bunu engeller bu işin ilki kim acaba

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İsim verip etiket olmak istemiyorum ama MH'nin diğer yüzünde ona taraf tutmuş yüzlerce kişi var işin ilkiyse. Sanırım bunun hakkında konuşmamalıyım :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Usta sen git saatlerce kod yaz et sonra iki kişi gelsin senin emeğini çalsın acayip kötü bir şey

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Henüz karşılaşmadım diğer hile siteleriyle demek ki en iyisi Memory :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
5-6 yıllık hesap ve hala burayı tercih ediyorm :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bana saçma gelen çoğu site birbirini hosttan engelliyor giremiyorsun bi siteye girdim ve buraya engellemiş açana kadar pek bilgim olmadığı için uğraştım :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Harbiden buraya girince bir çok siteden engel alıyorum çok garip ahahah

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
MH den memnunum, virüs tarzı hiç bir şeye rastlamadım çok iyi, umarım böyle devam eder.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
memoryhackers dan çalıp editle gitsin hesabı yapıyorlar
yani sözde "kendi host dosyamızı yaptık bu şekilde sunuyoruz " şeklinde ittir gitsin yapıyorlar
ayrıca bilgisayarın olan host dosyalarının da içine ediyorlar zaten
başka bir yerden hile dosyası indiriyorsun host dosyası ile bazen sıklıkla girdiğin sitelere bile giremiyorsun
diğer forumlarda topu hep birbirlerine atıyorlar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
memoryhackers dan çalıp editle gitsin hesabı yapıyorlar
yani sözde "kendi host dosyamızı yaptık bu şekilde sunuyoruz " şeklinde ittir gitsin yapıyorlar
ayrıca bilgisayarın olan host dosyalarının da içine ediyorlar zaten
başka bir yerden hile dosyası indiriyorsun host dosyası ile bazen sıklıkla girdiğin sitelere bile giremiyorsun
diğer forumlarda topu hep birbirlerine atıyorlar
Dahası Papathe'nin Bunu Kavrayıp Kapatması Bir Oldu. ZortArea'nında Aynı Şekilde Yemin Ediyorum Alayına Peşkeş Çekmekten Sıkıldım :D Eskiden Memory Dahil Bir Çok Yere Burnumu Sokuyordum Boş Beleş İşler. Herkes MH'yi Çamurlama Peşinde Veya Birbirlerine Sallıyor. O Kötü Bu Virüs. Cidden Sağlam 1 Tane Bile Yok.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
MH'ın sunucusu ve kalitesi zaten ortada tamam free yapıyorlar ama satılan hilelere kıyaslanır derece de oynatıyor hileleri gayet başarılı başkası olsa parayla yapardı adamlar reklamları sayesinde emeğiyle kazanıyorlar ve buranın ortamı daha samimi

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Adamların coderleri sağlam coderler eli boş olsa ztn kapanırdı önceden

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
taklitler aslını yüceltir...

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
işte insanlar böyle varlıklar o kadar basit ve o kadar benciliz ki sahip olduğumuz şeyin daha fazlasını istiyoruz herşey bi anda olsun istiyoruz insanları kullanıp üste çıkanlar geride bıraktıkları insanlarla karşılaştığında kaybeder çünkü kendi emeği ile çıkmamıştır neyseki bunun farkında olan insanlar böyle bir hata yapmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...