TÜRK OYUNU STEAM'E GELİYOR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
[font=arial, sans-serif]Türkiye'nin ilk ve tek MMOFPS oyunu olan zulu, rekor bir destekle Steam'e geliyor! İşte oyunun ne zaman geleceğine dair detaylar ve Steam özellikleri.[/FONT]

zulaa.jpg

[font=arial, sans-serif]MadByte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından yayıncılığı üstlenilen zulu, Steam tarafından onay aldı. Steam Greenlightoylamasında 17 gün gibi kısa bir sürede onay almayı başaran oyun, yakın bir zaman Steam üzerinden de oynanabilir olacak.[/FONT]

[font=arial, sans-serif]Oylamada inanılmaz bir destek alan zulu, yoğun bir ilgi gördü. Hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte normal sürümü gibi Steam üzerinden de ücretsiz olarak oynanabilecek olan oyunun bu başarısına özel hediyeler de mevcut.[/FONT]

http://s01.shiftdelete.net/img/content/16-02/26/zulu.jpg

[font=arial, sans-serif]27 Şubat Cumartesi günü 23:59'a kadar oyuna giren tüm oyuncularMehmetçik TR RS, SPAS-12, Komando Bıçağı, Desert Eagle ve %15 XP arttırıcı hediyesi kazanacak. [/FONT]

[font=arial, sans-serif]zulu'yı Steam üzerinden oynayan oyuncular Steam cüzdanlarındaki para ile oyun içi alışverişler yapabilecekler. Ayrıca oyunu masaüstünden de oynayabilecek olan oyuncular, zulu'yı Steam'den oynayabilmek için herhangi bir hesap açmalarına gerek kalmayacak.[/FONT]

[font=arial, sans-serif]zulu'yı Steam üzerinden oynamayı düşünüyor musunuz?[/FONT]​

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Ben İndirmiştim Sreamda deil tabi
benim grafik yüsek yetiyo maksumun yetmiyo
zulu hilesi nezamn cıkcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...