Türk Telekom anlık ping sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Download 24 Mbps'e kadar olmasına rağmen aşırı bir ping sorunuyla karşı karşıyayım. İnternete res atmama rağmen anlık 20 ms görüyorum fakat bir anda 1000'e kadar fırlıyor. Türk Telekom'u aradım onlar tarafında sorun yokmuş falan, internete hard reset attım fakat düzelme yok. Laptopa Ethernet kablosu taktım yine düzelmedi. Türk Telekom'u arayıp sövmekten başka ne yapabilirim acaba? Bilgisi olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
şikayet vara a falan yaz o zaman ilgileniyorlar

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Knk pinglen me hangi oyunda oluyo o oyunun serverlarında da sorun olabilir misal Valorant da ara sıra bende de pinglenme oluyo genel bir sorun olabilir seninkide

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam müşteri hizmetlerini arayıp ping olduğunu söyleyin bizde lan kablosunun ucunu değiştirmişlerdi gelip

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Download 24 Mbps'e kadar olmasına rağmen aşırı bir ping sorunuyla karşı karşıyayım. İnternete res atmama rağmen anlık 20 ms görüyorum fakat bir anda 1000'e kadar fırlıyor. Türk Telekom'u aradım onlar tarafında sorun yokmuş falan, internete hard reset attım fakat düzelme yok. Laptopa Ethernet kablosu taktım yine düzelmedi. Türk Telekom'u arayıp sövmekten başka ne yapabilirim acaba? Bilgisi olan var mı?

Hat değerlerin nasıl, modem durumu ne, interneti kaç kişi kullanıyor, DNS VPN açıkmı kapalımı. Bunların hepsi birer etken. Özellikle akşam saatleri trafik yoğunluğu var bu aralar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
genelde olduğu bir saat aralığı var mı ? interneti aldığın şirketin bulunduğun yerde alt yapısı var mı ? servis sağlayıcısının yoğunluğundan kaynaklı oluyor genelde port değişimi istiyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
kanaın yoğunluğu önemli modem kaçıncı kanalda onu öğren birde kanal değerlerine bakarak en az yoğunluktaki kanalı seç olmassa altyapısal olarak sorun olması muhtemel gibi görünüyo

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
internet sağlayıcısını değiiştir ya uğraşma çekilmez çile

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bendede öleydi müşteri temsilcisini aradık eve geldiler kabloyu düzelttiler

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bunu birçok nedeni oalbilir yogunluktan olabilir buyuzden saati kontrol edin hangi saat aralıgında böle eyer belirli bi saat aralıysa yogunluktandır ama hepse bi müşteri hizmetlerini arıyın çünkü binaya gelen veya sokaktaki hatta sorun olablir onarırlar onarmazlarsa servis saglıyıcısını değiştirirsiniz eger dediginiz gibi müteri hizmetleri sorun yok diyosa kablolardadır sorun

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben superonline kullanıyorum adamları çağordım direk modemi değiştirmişlerdi öle düzeldi benim sorun ping sorunu

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bölgenizin altyapı durumuna göre değişebilir. Saniyelik ping yükselmeleri sizi çok etkileyeceğini düşünmüyorum. İnternetin hızına yetişilemeyeceği gibi ani değişen değerleri saptamak da zordur.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sadece valoda sorun olmuyordu cmd ping 1.1.1.1 ya da 8.8.8.8 atınca da yüksek ms değerleri oluyordu, türk telekomu 2 kez daha aradım akşam, birisinde sistemim çalışmıyor dedi o zaman niye açtılar telefonu çözemedim diğerinde de bildiğim şeyleri saydı fakat en son ping değeri kendi kendine düştü, normalde bir sıkıntı olmuyordu. Bekleyince düzeliyor galiba. Ama 1-2 saat çok güzel çıldırdım. Türk telekom ne bir çare bulabiliyor ne de değerleri saptayabiliyor.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
şikayetvara yazabilirsin ama büyük ihtimal dos/ddos yiyorsun ani pinglerin genel sebebi o ama pek sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
altyapı çalışmasından kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bendede ping sorunu varda diğer hiçbirşeyde yok sadece valorant oynarken ping giriyor acayip bir çözüm varsa banada iletebilirseniz sevinirim

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
şikayetvara yazabilirsin ama büyük ihtimal dos/ddos yiyorsun ani pinglerin genel sebebi o ama pek sanmıyorum
Yediğimi sanmıyorum modeme hard reset attıktan sonra hatta türk telekomun uzaktan farklı kanala taşımasına rağmen devam etmişti ama şu an sorunum çözüldü, dün gece baya uğraşmıştım

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Modem ve alt yapısal sıkıntı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bendede ping sorunu varda diğer hiçbirşeyde yok sadece valorant oynarken ping giriyor acayip bir çözüm varsa banada iletebilirseniz sevinirim
Oyun oynarken tek bir cihazın bağlı olması ping değerinizi düşürecektir. Bunun dışında eğer oyun oynarken sorun yaşıyorsanız bilgisayarınızdaki çalışan tüm programları kapatıp indirmeleri durdurmanız ping miktarınızı düşürebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...