Süper Üye
Download 24 Mbps'e kadar olmasına rağmen aşırı bir ping sorunuyla karşı karşıyayım. İnternete res atmama rağmen anlık 20 ms görüyorum fakat bir anda 1000'e kadar fırlıyor. Türk Telekom'u aradım onlar tarafında sorun yokmuş falan, internete hard reset attım fakat düzelme yok. Laptopa Ethernet kablosu taktım yine düzelmedi. Türk Telekom'u arayıp sövmekten başka ne yapabilirim acaba? Bilgisi olan var mı?
şikayetvara yazabilirsin ama büyük ihtimal dos/ddos yiyorsun ani pinglerin genel sebebi o ama pek sanmıyorumDownload 24 Mbps'e kadar olmasına rağmen aşırı bir ping sorunuyla karşı karşıyayım. İnternete res atmama rağmen anlık 20 ms görüyorum fakat bir anda 1000'e kadar fırlıyor. Türk Telekom'u aradım onlar tarafında sorun yokmuş falan, internete hard reset attım fakat düzelme yok. Laptopa Ethernet kablosu taktım yine düzelmedi. Türk Telekom'u arayıp sövmekten başka ne yapabilirim acaba? Bilgisi olan var mı?
Yediğimi sanmıyorum modeme hard reset attıktan sonra hatta türk telekomun uzaktan farklı kanala taşımasına rağmen devam etmişti ama şu an sorunum çözüldü, dün gece baya uğraşmıştımşikayetvara yazabilirsin ama büyük ihtimal dos/ddos yiyorsun ani pinglerin genel sebebi o ama pek sanmıyorum
Oyun oynarken tek bir cihazın bağlı olması ping değerinizi düşürecektir. Bunun dışında eğer oyun oynarken sorun yaşıyorsanız bilgisayarınızdaki çalışan tüm programları kapatıp indirmeleri durdurmanız ping miktarınızı düşürebilir.bendede ping sorunu varda diğer hiçbirşeyde yok sadece valorant oynarken ping giriyor acayip bir çözüm varsa banada iletebilirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?