Türk Telekom anlık ping sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum Öncelikle bende aynı sorundan müzdarip idim santral 5m yakınımda altyapım yeni kablomda yeni idi ani ping çıkınca türktelekom desteği ara ve sorun olduğunu belirt eğer sorun görünmüyor derse aramadan önce modemin fişini 2dk da bir çek ve ara arıza kaydı oluşturmak istediğini ani ping girme sonucu internetin gelip gittiğini vurgula durum böyle olunca teknik desteğe arıza kaydı gönderiyolar eğer erken aradıysan 1-2saat içinde mesaj gelir düzeltildi diye hala devam ediyosa tekrar arayıp arıza kaydının düzeldiği hakkında bilgi mesajı geldiğini ama düzelmediğini söylersen tekrar açarlar ben 2 kere teknik desteği aradım ve bu şekilde çözüldü umarım seninde en kısa süzerede düzelir

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Download 24 Mbps'e kadar olmasına rağmen aşırı bir ping sorunuyla karşı karşıyayım. İnternete res atmama rağmen anlık 20 ms görüyorum fakat bir anda 1000'e kadar fırlıyor. Türk Telekom'u aradım onlar tarafında sorun yokmuş falan, internete hard reset attım fakat düzelme yok. Laptopa Ethernet kablosu taktım yine düzelmedi. Türk Telekom'u arayıp sövmekten başka ne yapabilirim acaba? Bilgisi olan var mı?
ya türk telekomu ara büyük ihtimalle çözemezler ilgilenmiyorlar çünkü yada tek çare interneti değiştir son çare türk telekom çok kötü hizmet veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Pingin nedenini bilmiyorum fakat benim kuzenime de oluyor oyun oynarken anlık yükseliyor 1-2 dakikaya düşüyor. İnternet sağlayıcısından kaynaklı olduğunu varsayıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Son zamanlarda bendede öyleydi müşteri hizmetlerini aradım kontrolleri sağlıyoruz falan filan dediler ondan sonra modem açılıp kapandı düzeldi bir arayın isterseniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...