herşey kapalı dediklerinizin hepsi yapılı fakat dediğim gibi ping varğerinizi düşürecektir. Bunun dışında eğer oyun oynarken sorun yaşıyorsanız bilgisayarınızdaki çalışan tüm programları kapatıp indirmeleri durdurmanız ping
herşey kapalı dediklerinizin hepsi yapılı fakat dediğim gibi ping varğerinizi düşürecektir. Bunun dışında eğer oyun oynarken sorun yaşıyorsanız bilgisayarınızdaki çalışan tüm programları kapatıp indirmeleri durdurmanız ping
valla ben gerekeni yazdım istersen bide bilgisayara format at düzelir belkiherşey kapalı dediklerinizin hepsi yapılı fakat dediğim gibi ping var
Türk telekom teknik servisi ara, seni farklı bir kanala geçirmelerini ve dns ine reset atmalarını iste, sorun düzelecektir.herşey kapalı dediklerinizin hepsi yapılı fakat dediğim gibi ping var
ya türk telekomu ara büyük ihtimalle çözemezler ilgilenmiyorlar çünkü yada tek çare interneti değiştir son çare türk telekom çok kötü hizmet veriyorDownload 24 Mbps'e kadar olmasına rağmen aşırı bir ping sorunuyla karşı karşıyayım. İnternete res atmama rağmen anlık 20 ms görüyorum fakat bir anda 1000'e kadar fırlıyor. Türk Telekom'u aradım onlar tarafında sorun yokmuş falan, internete hard reset attım fakat düzelme yok. Laptopa Ethernet kablosu taktım yine düzelmedi. Türk Telekom'u arayıp sövmekten başka ne yapabilirim acaba? Bilgisi olan var mı?