Türk Telekom bahsettikleri hızı vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Biraz önce Türk telekomdan aradılar İkametimizde 100Mbps destekleme gelmiş geçmek istermisiniz dediler 30 tl fark varmış geçtim Modeminizi bi kapatıp açın dediler kapattım açtım fakat
100Mbps olan paket 70 Mbps veriyor Sebebi nedir ?

1642586463178.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Tekrar arayıp sormak aklınıza gelmedi mi :pain:
Ayrıca 10mbps download hızım var 100mbps olarak gösteriyor xd daha güvenilir bir yerden speed test yaparak tekrar deneyin.
Edit: Arkadaşlar internetime neden bu kadar takıldınız anlayamadım konuya odaklanın ayrıca internetim 10mbps download hızım 5.1 falan anca görüyor.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Türk Telekom'a sor müşteri hizmetlerini ara bizim bileceğimiz iş değil

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
aynı şeyleri bende yaşadım hocam Türktelekom kullanıcısı idim zamanında driver boster programını kurun ethernet ve tum oyun pc bılesenlerını guncellesın kendı 10 dakıkada sorununuz bizzat çözüluyor. işlem bittiğinde modemınızı kapatın 1 dakıka sonra acın pc resleyın sorun kalmıyor gıbı deneyın tekrar sonra hızınızı. Benim gibi taarrüt kavgası ederseniz hemen vodofonenet onerırım onu kullanıyorum memnunum kanka daha uygun daha hızlı<3 inşallah yardımcı olabilirim bir deneyin dönün bana <3

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aynı şeyleri bende yaşadım hocam Türktelekom kullanıcısı idim zamanında driver boster programını kurun ethernet ve tum oyun pc bılesenlerını guncellesın kendı 10 dakıkada sorununuz bizzat çözüluyor. işlem bittiğinde modemınızı kapatın 1 dakıka sonra acın pc resleyın sorun kalmıyor gıbı deneyın tekrar sonra hızınızı. Benim gibi taarrüt kavgası ederseniz hemen vodofonenet onerırım onu kullanıyorum memnunum kanka daha uygun daha hızlı<3 inşallah yardımcı olabilirim bir deneyin dönün bana <3
Deneyeceğim

Edit: Olmadı

Son düzenleme:
comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@sametbey0306 bu ilk testinizse asıl sonucu vermemesi normal. Hız sabit 70 ise internet sağlayıcınızı kesinlikle arayın fazla ücret ödemiş olursunuz.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kanka bu forumda türk telekom çalışanı mı arıyorsun sorunun muhattabı buradakiler değil ki arayıp durumun sebebini soracaksın onlar da paketin aslında 100 mbps olduğunu ama altyapının 70 mbps desteklediğini söyleyecekler ve her ay faturayı 100 mbps'e göre kesecekler bu kadar basit :D

Taahhüt yoksa direkt türknet, netspeed, milleni gibi taahhütsüz internet servis sağlayıcılarından birine geç rahat edersin.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kanka bu forumda türk telekom çalışanı mı arıyorsun sorunun muhattabı buradakiler değil ki arayıp durumun sebebini soracaksın onlar da paketin aslında 100 mbps olduğunu ama altyapının 70 mbps desteklediğini söyleyecekler ve her ay faturayı 100 mbps'e göre kesecekler bu kadar basit :D

Taahhüt yoksa direkt türknet, netspeed, milleni gibi taahhütsüz internet servis sağlayıcılarından birine geç rahat edersin.
Turknet öneririm arkadaşa

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Alt yapım 100Mbps destekliyor

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka benımde böyleydi alt yapıyla alakalı inan bende turknete geçmiştim aynıydı superbox kullandım oda pahalı olunca geri döndüm alt yapı gelmiş bu sürede şuan gayet iyi

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam o kelime oyunu dikkat ettiysen 100 mbps demiyolar 100 mbps ye kadar diyorlar
ayrıca internet panosunun binana uzaklığı , hava durumu gibi şeylerde etki ediyor bu hıza misal benim bina ile pano arasında 13 metre fark var 100 lük paketten 90 93 alıyorum turknet ile

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kablolamayla ilgili bir sıkıntı olduğunda oluyor tam hız alamama sorunu bir arayıp konusun derim

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bu gibi konularda müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Benim internetimde mesela 100mbs idi telekom kullanırken ama Ethernet kablomun uzunluğu kaynaklı 8mbs düşüş yaşıyordum bu normaldi. Fakat sizde farklı bir durum belli ki. Öneri olarak;
-Müşteri hizmetlerinden sizin bulunduğunuz mahalle veya semtteki port havuzundan çıkmayı isteyebilirsiniz.
-Statik IP'ye geçmekte bir çözüm olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...