Süper Üye
Tekrar arayıp sormak aklınıza gelmedi mi
Ayrıca 10mbps download hızım var 100mbps olarak gösteriyor xd daha güvenilir bir yerden speed test yaparak tekrar deneyin.
Ekli dosyayı görüntüle 72005
Deneyeceğimaynı şeyleri bende yaşadım hocam Türktelekom kullanıcısı idim zamanında driver boster programını kurun ethernet ve tum oyun pc bılesenlerını guncellesın kendı 10 dakıkada sorununuz bizzat çözüluyor. işlem bittiğinde modemınızı kapatın 1 dakıka sonra acın pc resleyın sorun kalmıyor gıbı deneyın tekrar sonra hızınızı. Benim gibi taarrüt kavgası ederseniz hemen vodofonenet onerırım onu kullanıyorum memnunum kanka daha uygun daha hızlı<3 inşallah yardımcı olabilirim bir deneyin dönün bana <3
Senin doğru bu arada steam'de indirme yapmayı dener misin 12.5 mb hıza ulaşması lazım.Tekrar arayıp sormak aklınıza gelmedi mi
Ayrıca 10mbps download hızım var 100mbps olarak gösteriyor xd daha güvenilir bir yerden speed test yaparak tekrar deneyin.
Türk telekomun paket mantığı 100mbps değil 100mbps'ye kadar oluyor genelde. Size de o tekniği uygulamış olabilirler.Ekli dosyayı görüntüle 72006
Kendi sitesinden yaptım gene aynı
Turknet öneririm arkadaşaKanka bu forumda türk telekom çalışanı mı arıyorsun sorunun muhattabı buradakiler değil ki arayıp durumun sebebini soracaksın onlar da paketin aslında 100 mbps olduğunu ama altyapının 70 mbps desteklediğini söyleyecekler ve her ay faturayı 100 mbps'e göre kesecekler bu kadar basit
Taahhüt yoksa direkt türknet, netspeed, milleni gibi taahhütsüz internet servis sağlayıcılarından birine geç rahat edersin.
Alt yapım 100Mbps destekliyorKanka bu forumda türk telekom çalışanı mı arıyorsun sorunun muhattabı buradakiler değil ki arayıp durumun sebebini soracaksın onlar da paketin aslında 100 mbps olduğunu ama altyapının 70 mbps desteklediğini söyleyecekler ve her ay faturayı 100 mbps'e göre kesecekler bu kadar basit
Taahhüt yoksa direkt türknet, netspeed, milleni gibi taahhütsüz internet servis sağlayıcılarından birine geç rahat edersin.
Taahhüt var malesefTurknet öneririm arkadaşa
türktelekom kadar kötü bir altyapı görmedimBiraz önce Türk telekomdan aradılar İkametimizde 100Mbps destekleme gelmiş geçmek istermisiniz dediler 30 tl fark varmış geçtim Modeminizi bi kapatıp açın dediler kapattım açtım fakat
100Mbps olan paket 70 Mbps veriyor Sebebi nedir ?
Ekli dosyayı görüntüle 72004
speedtest en güvenilir zaten? 100 dür zatenTekrar arayıp sormak aklınıza gelmedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?