tam anlayamadım açar mısın biraz 192.168 sitesi nedir modem arayüzünden mi192.168 sitesine girdiğinde portları kontrol et bence
Evet, aklıma gelmediğinden onu dedim.tam anlayamadım açar mısın biraz 192.168 sitesi nedir modem arayüzünden mi
superonline kullanıcısıyım arayıp altyapım için gerekli portu sorgulamaları için işlem yapmamız gerekiyor dedikleri için sormuyorum. Paket konusunda geçiş yapabiliyoruz dediler ama alt yapıyı kullanamadığım için onu da yapamıyorum.Hangi ISS(Internet Servis Saglayicisi) ni kullaniyorsan arayip port eklenecek mi veyahut port bosalicak mi diye sorarsan yardimci olacaklardir onun harici herhangi bir paket yukseltimi yapabilecegini dusunmuyorum
bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum arkadaşlar açıklar mısınız birazArayüzü kontrol et kardeşim portlarada bakabilirsin
192.168.1.1tam anlayamadım açar mısın biraz 192.168 sitesi nedir modem arayüzünden mi
bu port mevzusu modem portu değil arkadaşlar altyapıda ki port eksikliğini gidermenin yolu var mı onu soruyorum.modemin ara yüzüne girip portları kontrol et dostum
yok TT müdürlüğüne gidip başvurumu yapayım diye düşünüyorumbendede oluyordu çözebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?