Boş Port Yok Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şuanda Superonline 16mbps adsl internet kullanıyorum. İlk başvuru yaptığım zaman size ilkten 16mbps internet verelim sonra müşteri hizmetlerini ararsınız port açma talebi istersiniz falan dediler bende tamam dedim. 5 ay falan olmuştur cevap vermediler en son birkaç gün önce aradım ve port açma talebim reddedilmiş 16mbps bana gerçekten yetmiyor ne yapabilirim nasıl port açtırabilirim hiçbir fikrim yok sizce ne yapmalıyım ?

Üye
5 HİZMET YILI
Depending on their country, they are required to open their internet plan.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
direk bi bayisine gitmen lazım yoksa tam yardımcı olmuyorlar bu pandemide de zor biraz

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Evet,o sorun maalesef bizde de vardı fakat çömzümü sadece portun azalmasını beklemen çünkü bazı altyapılarda port her zaman az olur.

Üye
5 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini aradıkta noldu ezber konuşmadan başka bişey değil en yakın şubeye git

WoW Dev
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Tanıdığın biri olmadığı sürece bu işler zor oluyor bizim memlekette.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
başka servis sağlayıcısını ara görüş genelde altyapılar türk telekom bakmakta

Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ya mahallecek başvurun yada 5-6 kişi birden imzalı bi kağıt gönderin o zaman belki ciddiye alırlar aynı sorunu bende yaşadım bicak 18 imzalı bi kağıdı gönderdik sonra 1-2 içerisinde geri dönüş geldi ve yaptılar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aynı sorunu ben yaşıyorum sene 2050 sövücem sövemiyorum

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Direkt Bayisine gidip Sorununu Söylersin Orda Her İşlemi Gözünn Önünde Yaparlar Benimde Aynısı Olmuştu

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bende yaşamıştım ama yapamamıştım hiçbir türlü en sonunda türknet e geçiş yaptım

Üye
5 HİZMET YILI
bu aralar b u tur sorunlar sık sık olabliyor benimde başıma gelmişti böş port yok demişlerdi kavga gurultu adamları getirmiştim ve iki tane boş port buldular sen de dene bence

Bjorn Lothbrok

B
Portların boşa çıkmasını bekleyeceksin yapabileceğin birşey yok. Adsl den Vdsl'e veya fibere geçmek istiyorsun anladığım kadarıyla daha yüksek hızlar için Vdsl veya Fi berolarak bölgende boş port yoksa reddederler talebini sık sık atlyapı sorgulaması yapman lazım sorgulama için netspeed firmasının atlyapı sorgu sistemini kullanabilirsin santrale kaç metre uzaklıktasın boş port varmı yokmu altyapıda alabileceğin maksimum hız kaç mbps hepsini görebilmektesin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Boş port yokta biraz saçma ya nasıl iş anlamıyorum ne yani o kişi evde internet kullanamayacak mı ya işi internetten işe adam ne yapacak:d benimde olmuştu port yok dediler 2 hafta sonra interneti bağladılar birisi kapattı galiba onunkini bana mı verdiler ne yaptılarsa artık :d

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Direk müdürlüğe gidip dilekçe vermen lazım yoksa sadece işleme alıp iptal ediyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...