Uzman Üye
ara sıra modeme takılan kabloda sıkıntı çıkabiliyor
şirkette vardır beenimdee öyle aga 16mpbs var 11 alıyomModem ve mobil hat olarak türk telekom kullanıyorum fakat son 2 gün içerisinde kopmalar 50mbps olan netimin 2-3 mbps'ye düşmesi mobil veri de aynı şekilde hatalara sahip. Acaba bende mi sıkıntı var yoksa şirket ile ilgili sorun mu?
Bugun upload sorunu oldu benim de alty yapımın desteklemeğini söylediler müşteri hixmetlerini ara.Modem ve mobil hat olarak türk telekom kullanıyorum fakat son 2 gün içerisinde kopmalar 50mbps olan netimin 2-3 mbps'ye düşmesi mobil veri de aynı şekilde hatalara sahip. Acaba bende mi sıkıntı var yoksa şirket ile ilgili sorun mu?
bende evimde ıp tv kullanıyorum.bende de sorunlar oluştu.artık hıc gıremez olmustum kopmalardan kaynaklı.fiber vodafone ye gectım hem hızım cok ıyı hemde modemdeki kısıtlamalar gıttı.fiyat olarakta 100 mbps 100 tl gibi.kesinlikle tafsıye ederım.tabı alt yapı vodafonsaModem ve mobil hat olarak türk telekom kullanıyorum fakat son 2 gün içerisinde kopmalar 50mbps olan netimin 2-3 mbps'ye düşmesi mobil veri de aynı şekilde hatalara sahip. Acaba bende mi sıkıntı var yoksa şirket ile ilgili sorun mu?