Türk Telekom/ Milenicom ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Türk telekom
Post automatically merged:

Türk telekom

Üye
3 HİZMET YILI
Türk telekom kesinlikle önermiyorum söyledikleri hızı vermiyorlar.
Haklısın bunu göz önüne alarak Turknet'e geçmeye karar verdim

bende türk telekom kulanıyorum uzun süredir yaklaşık 3 yıl geçti şimdiye kadar 1 sorun olmadı internet hızında düşme yada arıza çıktı zaman teknik servis gelip yeni modem takıyor baya iyi
Bayağı Bir araştırma yaptım , herkes TürkTelekomdan şikayetçi Verilen sözün tutulmaması konusunda bundan dolayı Turknet'e geçiş yapma kararı aldım Dİkkate aldığın ve yorum attığın için Teşşekür ederim <3

Gibirnet alabilirsin bunlar yerine şimdi yorumlara gelirler gibirnet ne çöp marka vb. tarzı aldırış etme 7-8 aydır kullanıyorum piyasada ki en ucuz internet firması bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım kesinlikle tavsiye ediyorum hem ucuz hem de performans açısından gayet güzel ping açısında bile turknetten ms olarak daha düşük aylık ücretine gelecek olursak 110 lira boşuna cebinden paran gitmesin dostum tavsiyeme bir kulak vermeni şiddetle tavsiye ederim
Gibirnet Altyapı sorgulatmasını defalarca denememe rağmen hata verdi ,müşteri hizmetlerine ulaşamadım ama Turknet konusunda kararımı kıldım. Tavsiyen için çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Haklısın bunu göz önüne alarak Turknet'e geçmeye karar verdim

Bayağı Bir araştırma yaptım , herkes TürkTelekomdan şikayetçi Verilen sözün tutulmaması konusunda bundan dolayı Turknet'e geçiş yapma kararı aldım Dİkkate aldığın ve yorum attığın için Teşşekür ederim <3

Gibirnet Altyapı sorgulatmasını defalarca denememe rağmen hata verdi ,müşteri hizmetlerine ulaşamadım ama Turknet konusunda kararımı kıldım. Tavsiyen için çok teşekkürler.
ben teşekkür ederim tavsiyeme göz attığın için hayırlısı olsun iyi kullanımlar dostum umarım sorunsuz kullanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...