Türk Telekom Port Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
2 ay önce superonline aboneliğimin tahattütü bittiği için iptal ettirmiştim turknete başvuru yapacaktım fakat boş port yok denildi şuanda günde 6 lira vererek kullandığım internetten bıktım bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
diğer internet sağlayıcılarınada bak bi istersen yada bekleyip türkneti al en iyisi o

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Port yoksa başka bir internet sağlayıcıya geçmeniz faydalı olmayacaktır. Bu sorunu çözebilecek, port sağlayabilecek tek firma Türk Telekom ne yazık ki. Beklemek durumundasınız.

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok satın alım sonrası kalmadı diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de oldu 3.5 ay internetsiz kaldım olay şöyle oldu superonline kullanıyordum başka bir adrese taşındım taşındığım dairenin eski oturanları da internet kullanıyordu sonra nakil yaptırdım 1 hafta bekledim port yok dönüşü oldu sonra biz bakıyoruz port var meğersem türktelekomun portları temizlemeye gelmesi lazımmış benim dairemin portu boş ama onların sistemde dolu gözüküyor bu nedenle bağlanmıyor en sonunda türktelekoma 4 5 kayıtım oldu ve sonunda gelip bağladılar. Sana tavsiyem bir elektrikçiye baktır bakalım port varmı binada

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
türknet'e geçmeden önce aradığım'da boş port yok denildi boş port denildiğine bakma hep hız sorgula çıkıyor hatta müşteri hizmetleri ilkte bana 16Mbps verebileceklerini söyledi kabul etmedim 1 hafta boyunca türknet hız sorguladan hız sorguladım sonunda 35Mbps gözüktü aradığım'da port açılmış dedi yani en az 1 ay içinde port bulunuyor konuma'da bak istersen

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
beklemek de fayda var geçmiş olsun...

Üye
9 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede var halada bekliyorum 6 7 ay oldu nerdeyse bi arka sokaga tasındık ama port yok diyorlar bende cepte wifi aldım suanlık onla idare ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...