Reis biziimkide akkıyor yavaş olanlara soruyom ben ztnvallaha bizimki akıyor hiçbir sorun yok
Aynnarada Türkiye geneli drop oluyor
Bizim Burda alt yapı var miss gibi vallahaBence tamamen altyapıyla ilgili veya aldığınız internet paketi sınırlarıya alakalı olduğunu düşünoyurm .
Teşekkürler Dediklerinize Bakıcağım.Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Pandami dönemindeyiz ve internetlerimiz birazcık yada çok yavaş oluyor bu sorun neden oluyor bilenler yazsın bilmeyenlere şu sorunları yazıcağım alta
-1 Kabloları kontrol et
-2 Müşteri Hizmetlerini Arayıp sormak.
-3 Ödenmemiş Fatura olabilir.
Başka sorun varsa yazın araştırmaya çalışırım
ya olmassa sorun olursa söyle bi sorun olursa araştırırımTeşekkürler Dediklerinize Bakıcağım.
drop yemesi normal PANDAMİ dönemindeyizKanka valla şuan hızlı ara sıra drop yiyo ping giriyo falan ama normal şuan sen teknik desteği ara istersen bi.
aga benimde sıkıntı varya 9-13 arası dowload - 0.40 la 0.50 arası upload aliyorum 80 tl veriyoruz evin alt yapısı yok kötü bendeArkadaşlar Bildiğiniz Gibi Pandami dönemindeyiz ve internetlerimiz birazcık yada çok yavaş oluyor bu sorun neden oluyor bilenler yazsın bilmeyenlere şu sorunları yazıcağım alta
-1 Kabloları kontrol et
-2 Müşteri Hizmetlerini Arayıp sormak.
-3 Ödenmemiş Fatura olabilir.
Başka sorun varsa yazın araştırmaya çalışırım
Alt yapısı yoksa belki ondan öyledir benimki 20.8 dowland 5.7 upload alıyom benaga benimde sıkıntı varya 9-13 arası dowload - 0.40 la 0.50 arası upload aliyorum 80 tl veriyoruz evin alt yapısı yok kötü bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?