Süper Üye
alt yapı yaptırmayı düşüniyorumda nasıl olucak bilmiyorum kaça tutarAlt yapısı yoksa belki ondan öyledir benimki 20.8 dowland 5.7 upload alıyom ben
alt yapı yaptırmayı düşüniyorumda nasıl olucak bilmiyorum kaça tutarAlt yapısı yoksa belki ondan öyledir benimki 20.8 dowland 5.7 upload alıyom ben
Ben bikere yaptım faydalı oluyorDostum çok kopma oluyorsa modemi resetleyin
Sürekli kesinti varsa ben müsteri hizmetlerini arıyorum zaten
Birde modemle pc arası cat7 fiberoptik kablo kullanın
♥♥♥
Bence senin alt yapın varsa bişe diyemem de alt yapın yoksa belki sıkıntı oluyyor kötü oluyor bizim burda eskiden alt yapı yokken 100 ping alıyordum da oynuyordum yineReis Vallaha Billaha COK KOTU TURK TELEKOM
Dostum bence sen ya tarifeni değiştir yada eve bir tane serviş s cağır eve gelen ana hat kablosunu optik kablo yapsınlaraga benimde sıkıntı varya 9-13 arası dowload - 0.40 la 0.50 arası upload aliyorum 80 tl veriyoruz evin alt yapısı yok kötü bende
Bende çok faydasını gördüm kesin çözüm müsteri hizmetlerini aramakBen bikere yaptım faydalı oluyor
AynnBende çok faydasını gördüm kesin çözüm müsteri hizmetlerini aramak
♥♥♥
Mesela dostum gecen haberlerdeDünya tarihinin gördüğü en kötü firmalardan birisi, geçenlerde açıklama yapmışlardı internetler yavaşlayacak diye ondandır büyük ihtimalle.
Yerden yere vurmakta haklılar da.Mesela dostum gecen haberlerde
Gsm şirketlerini yerden yere vuruyolar
Neden çünkü gecenlerde deprem oldu türkiyenin heryerinde iletişim çöktü
Böyle önemli zamanda lazım olmıyacakta ne zaman olacak ????
♥♥♥
Çok haklı konuşuyon Senin gibi haklı konuşan görmedim senin heykelini yaptrıcam bizim evin önüneMesela dostum gecen haberlerde
Gsm şirketlerini yerden yere vuruyolar
Neden çünkü gecenlerde deprem oldu türkiyenin heryerinde iletişim çöktü
Böyle önemli zamanda lazım olmıyacakta ne zaman olacak ????
♥♥♥
Vallaha bilmiom etksi olabilir de olmayabilirdenormaalden daha fazla bir kullanım var belki onun etkisi olabilir