Türk Telekomla Alakalı Destek Olabilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
Arkadaşlar Türk telekomda Satış Destek Uzmanıyım Malatya Bölgesinden Sorumluyum Home office Çalısıyouz bir çok kişinin problemleri var elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Paket İçeriklerinizi Vs Görebiliriz Bunuda Gruba Bir faydam olur umarım amacı ile yapacağım :)

Edit: Tüm illere yardımcı olabilirim

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
ttnet kullanıyorum ama bursadayım yardımcı olabilirmisin hız konusunda

Süper Üye
Ödüller
6
reıs ben ıstanbuldayım ınternetlerde kopma oluyor bu ara nedenı nedır bılgın warmı genelmı bu

Seçkin Üye
Ödüller
2
İnternet hızım 16mbps fakat ne kadar hız testi yapsam da max 10 mbps çıkıyor resetledim geçen hala 10'un üstüne çıkmıyor. Hız güncellemesi yaptırmak istedim fakat aradığım müşteri hizmetleri öyle bir şey yok deyip kapadılar. Sorunumu belirttikten 1-2 gün sonra sorununuz çözüldü dedi fakat hala olduğundan daha yavaş

Seçkin Üye
Ankarada yım yardımcı olabilir misin kral

Seçkin Üye
Ödüller
4
reıs ben ıstanbuldayım ınternetlerde kopma oluyor bu ara nedenı nedır bılgın warmı genelmı bu
Dostum günümüzde evden çalışma eba vesilesi ile heryerde internet satışları patladı dolayısı ile port kalmadı ek port yapılıyor çoğu bölgeye dolayısı ile çalışmalar var bundan kaynaklanan kopmalarda var fakat birçok kopma sorunu vardır. modem kalitesi filan çok önemli genel kopma çalışmadan olur anlık kopma ise modemden
Post automatically merged:

Ankarada yım yardımcı olabilir misin kral
evet Hangi konuda

Bir Umut Güzel Günler için
Banlı Üye
Ödüller
4
keşeke gaziantep te olsaydı dostum

Ultra Üye
Ödüller
9
İnternet hızım 16mbps fakat ne kadar hız testi yapsam da max 10 mbps çıkıyor resetledim geçen hala 10'un üstüne çıkmıyor. Hız güncellemesi yaptırmak istedim fakat aradığım müşteri hizmetleri öyle bir şey yok deyip kapadılar. Sorunumu belirttikten 1-2 gün sonra sorununuz çözüldü dedi fakat hala olduğundan daha yavaş
Siteden vs kaynaklı da olabilir bro ben 35mbps alıyorum hızı oyun vs indirken 45 i falan görüyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
Ev adresin ile kutu arasındaki mesafe indirme hızını etkiler istersen özelden int hizmet no at kontrol edeyim mesafeni

keşeke gaziantep te olsaydı dostum
Tüm İllere destek olabilirim

Bir Umut Güzel Günler için
Banlı Üye
Ödüller
4
internetim baya düşük ne yapabilrim
Ev adresin ile kutu arasındaki mesafe indirme hızını etkiler istersen özelden int hizmet no at kontrol edeyim mesafeni

Tüm İllere destek olabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
7
İnternet paketim 100 mbps fakat birşey indirdiğimde onu 1.5 2 mb/s arasında indiriyor sorun ne hiç bilmiyorum 2 nin üstüne çıktığını görmedim yardımcı olur musun

Süper Üye
Ödüller
6
teknik destekte çalışanlar talebinizi değerlendiriyorum hatta kalın dedikten sonra pcye dönüp rastgele tuşlara basıyolarmış. kesin bilgi mi acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
5
TT de çok sömürüldük..Olmayan bir hizmetin parasını ödedik aylarca.Ne kullanırım nede kullandıttırırım.TT dışında her markayı kullanablirsiniz.TT kadar acımasız ve sahtekar degillerdir.

Efsane Üye
Biz İnternete 100 TL Verirken Kötü Bir Hız Alıyorsak Yurt Dışında En Ekonomik Paket Neden Daha İyi Oluyor ?

ne mutlu türküm diyene
Seçkin Üye
Ödüller
2
Arkadaşlar Türk telekomda Satış Destek Uzmanıyım Malatya Bölgesinden Sorumluyum Home office Çalısıyouz bir çok kişinin problemleri var elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Paket İçeriklerinizi Vs Görebiliriz Bunuda Gruba Bir faydam olur umarım amacı ile yapacağım :)

Edit: Tüm illere yardımcı olabilirim
Oncelikle dusunceniz icin tesekkurler ben istanbulda ikamet etmekteyim fiber alt yapi olmadigi icin max 16mbps alabilirsiniz dendi ben testimde surekli 8 ila 10 mbps aliyorum upladim 07 i gecmio tt netten vazgecmeliyim ilginiz icin tesekkurler

Seçkin Üye
Ödüller
4
TT de çok sömürüldük..Olmayan bir hizmetin parasını ödedik aylarca.Ne kullanırım nede kullandıttırırım.TT dışında her markayı kullanablirsiniz.TT kadar acımasız ve sahtekar degillerdir.
İşlem detayını bilemediğimizden bişi söyleyemem tabi ki bazı konularda diğer firmalar öne çıkıyor olabilir

Oncelikle dusunceniz icin tesekkurler ben istanbulda ikamet etmekteyim fiber alt yapi olmadigi icin max 16mbps alabilirsiniz dendi ben testimde surekli 8 ila 10 mbps aliyorum upladim 07 i gecmio tt netten vazgecmeliyim ilginiz icin tesekkurler
Türknetten Alt yapını sorgula ama diğer firmalarda +20 ping olur bilgin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.