Türk Telekomla Alakalı Destek Olabilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Türk telekomda Satış Destek Uzmanıyım Malatya Bölgesinden Sorumluyum Home office Çalısıyouz bir çok kişinin problemleri var elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Paket İçeriklerinizi Vs Görebiliriz Bunuda Gruba Bir faydam olur umarım amacı ile yapacağım :)

Edit: Tüm illere yardımcı olabilirim
Dostum türktelekomun İnternet kablomu bağlaması gerekiyor yardımcı olabilir misin

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Türk telekomda Satış Destek Uzmanıyım Malatya Bölgesinden Sorumluyum Home office Çalısıyouz bir çok kişinin problemleri var elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Paket İçeriklerinizi Vs Görebiliriz Bunuda Gruba Bir faydam olur umarım amacı ile yapacağım :)

Edit: Tüm illere yardımcı olabilirim
ttnet kullanıyorum mersindeyim yardımcı olabilir misin?
sıkıntım şu ben 16mbs internet hızı alıyorum ama evime internet bağlamaya gelen ekip bana 6mb hız verdi fazla veremiyoruz altyapı desteklemiyor dedi gitti. böyle birşey olabilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Türk Telekom kendine destek olamıyor ki kardeşim kullananlara olsun :thonkie: alt yapı problemleri çok fazla

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bunu hile konusunda tanınan bir forumda yazman pek inandırıcı gelmedi

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
telefonum ve hattım 4.5gye uyumlu fakat 4.5gyi kullanamıyorum ayarlardanda açık yani baz istasyonuyla mı alakalı oluyor bu konu

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga bende kullanıorum da herkez genel olarak hız düşmesi olmuş düzeltilicek mi acaba herkez girdiği için çökme falan olmuş hızlarda düzelir mi

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
uploadlar 2 katına çıktı denildi benim hala aynı ?

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Türknet kullanıyorum ama altyapı burada hızı düşük gösteriyo türk telekom kullanıyordum eskiden o da aynı şekildeydi istanbul üsküdardayım ama en fazla 12 13 download alıyorum çok saçma geliyor bunun bir çözümü var mı acaba

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Türknet kullanıyorum ama altyapı burada hızı düşük gösteriyo türk telekom kullanıyordum eskiden o da aynı şekildeydi istanbul üsküdardayım ama en fazla 12 13 download alıyorum çok saçma geliyor bunun bir çözümü var mı acaba
bende de türknet var bizden daha fazla hızı daha ucuza veriyor fakat +20 ping olur türknette alt yapınız o kadardır türknet veremediyse siz en iyisi ev değişin :) gerçekten tek çaresi bu

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Tüm İllere destek olabilirim

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
reıs modem ıle pc arası uzaklık 16 metre fln 20m ethernet kablosu alsam hızda bı yavaslama olurmu acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...