Seçkin Üye
Hız konusundaki sorun nedir Tüm illere Yardımcı olabilirim elimden geldiği kadarttnet kullanıyorum ama bursadayım yardımcı olabilirmisin hız konusunda
Dostum günümüzde evden çalışma eba vesilesi ile heryerde internet satışları patladı dolayısı ile port kalmadı ek port yapılıyor çoğu bölgeye dolayısı ile çalışmalar var bundan kaynaklanan kopmalarda var fakat birçok kopma sorunu vardır. modem kalitesi filan çok önemli genel kopma çalışmadan olur anlık kopma ise modemdenreıs ben ıstanbuldayım ınternetlerde kopma oluyor bu ara nedenı nedır bılgın warmı genelmı bu
evet Hangi konudaAnkarada yım yardımcı olabilir misin kral
Siteden vs kaynaklı da olabilir bro ben 35mbps alıyorum hızı oyun vs indirken 45 i falan görüyor.İnternet hızım 16mbps fakat ne kadar hız testi yapsam da max 10 mbps çıkıyor resetledim geçen hala 10'un üstüne çıkmıyor. Hız güncellemesi yaptırmak istedim fakat aradığım müşteri hizmetleri öyle bir şey yok deyip kapadılar. Sorunumu belirttikten 1-2 gün sonra sorununuz çözüldü dedi fakat hala olduğundan daha yavaş
Ev adresin ile kutu arasındaki mesafe indirme hızını etkiler istersen özelden int hizmet no at kontrol edeyim mesafeniİnternet hızım 16mbps fakat ne kadar hız testi yapsam da max 10 mbps çıkıyor resetledim geçen hala 10'un üstüne çıkmıyor. Hız güncellemesi yaptırmak istedim fakat aradığım müşteri hizmetleri öyle bir şey yok deyip kapadılar. Sorunumu belirttikten 1-2 gün sonra sorununuz çözüldü dedi fakat hala olduğundan daha yavaş
Tüm İllere destek olabilirimkeşeke gaziantep te olsaydı dostum
Ev adresin ile kutu arasındaki mesafe indirme hızını etkiler istersen özelden int hizmet no at kontrol edeyim mesafeni
Post automatically merged:
Tüm İllere destek olabilirim
upcell yani kampanya katılımı diyoruz biz bunu yapabilirsin aknli paketin mi var içeriği biliyor musuninternetim baya düşük ne yapabilrim
Yani Çağrı merkezlerinden bahsediyorsun sanırım böyle bir bilgiye hakim değilimteknik destekte çalışanlar talebinizi değerlendiriyorum hatta kalın dedikten sonra pcye dönüp rastgele tuşlara basıyolarmış. kesin bilgi mi acaba?
Oncelikle dusunceniz icin tesekkurler ben istanbulda ikamet etmekteyim fiber alt yapi olmadigi icin max 16mbps alabilirsiniz dendi ben testimde surekli 8 ila 10 mbps aliyorum upladim 07 i gecmio tt netten vazgecmeliyim ilginiz icin tesekkurlerArkadaşlar Türk telekomda Satış Destek Uzmanıyım Malatya Bölgesinden Sorumluyum Home office Çalısıyouz bir çok kişinin problemleri var elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Paket İçeriklerinizi Vs Görebiliriz Bunuda Gruba Bir faydam olur umarım amacı ile yapacağım
Edit: Tüm illere yardımcı olabilirim
İşlem detayını bilemediğimizden bişi söyleyemem tabi ki bazı konularda diğer firmalar öne çıkıyor olabilirTT de çok sömürüldük..Olmayan bir hizmetin parasını ödedik aylarca.Ne kullanırım nede kullandıttırırım.TT dışında her markayı kullanablirsiniz.TT kadar acımasız ve sahtekar degillerdir.
Türknetten Alt yapını sorgula ama diğer firmalarda +20 ping olur bilgin olsunOncelikle dusunceniz icin tesekkurler ben istanbulda ikamet etmekteyim fiber alt yapi olmadigi icin max 16mbps alabilirsiniz dendi ben testimde surekli 8 ila 10 mbps aliyorum upladim 07 i gecmio tt netten vazgecmeliyim ilginiz icin tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?