Olabilir diye bişey yok ,TT bunun icn kurulmuş firma.Garibana hakim olur zengine avukat olur.Siz ekmeğini yiyosunuz sayğı duyarım ama biz TT i sevmiyoruz.Geçmişte unutmucak vakalar bıraktıgı için.İşlem detayını bilemediğimizden bişi söyleyemem tabi ki bazı konularda diğer firmalar öne çıkıyor olabilir
bölgede çalışma olabilir normalde 10mb ile indirme yapman lazım siteden siteye değişir speed test sonucun nedirİnternet paketim 100 mbps fakat birşey indirdiğimde onu 1.5 2 mb/s arasında indiriyor sorun ne hiç bilmiyorum 2 nin üstüne çıktığını görmedim yardımcı olur musun
uploadı yüksek paketlerimiz yok ama senin upload kaç şuankanka uploadla ilgili ne yapabilirim
Baglantilarimda surekli kopma oluyor mesala oyunlarda direk 1000 ms usrune cikiyor 5sn 10 sn sonra duzeliyor bunu surekli tekrarliyorİşlem detayını bilemediğimizden bişi söyleyemem tabi ki bazı konularda diğer firmalar öne çıkıyor olabilir
Post automatically merged:
Türknetten Alt yapını sorgula ama diğer firmalarda +20 ping olur bilgin olsun
Ben ekmeğini yiyorum diye savunmam çünkü türknet kullanıyorum evimde kim daha cebe akla uygunsa onu kullanırım ama satışlardan hiç geri dönüş almadm olumsuz bilerek alınıyor internet sonuçtaOlabilir diye bişey yok ,TT bunun icn kurulmuş firma.Garibana hakim olur zengine avukat olur.Siz ekmeğini yiyosunuz sayğı duyarım ama biz TT i sevmiyoruz.Geçmişte unutmucak vakalar bıraktıgı için.
Sanırım Wifi kapatma ile çözülmez ise Modem problemi anlık kopmalardan kaynaklanıyor olabilir sürekli oluyor ise belirli saatllerde oluyor ise yogunluktan dolayıdırBaglantilarimda surekli kopma oluyor mesala oyunlarda direk 1000 ms usrune cikiyor 5sn 10 sn sonra duzeliyor bunu surekli tekrarliyor
Nasıl birşey istiyorsun olalımHız konusunda yardımcı olabilirmisin
bölgede çalışma olabilir normalde 10mb ile indirme yapman lazım siteden siteye değişir speed test sonucun nedir
aynen öyle upload tt de sabit türknet bu konuda kaar marjını çok düşük tutarak hizmet veriyorİndirme hızı konusunda bir problemim yok ama bu yükleme hızlarını yükseltemiyormuyuz başkan telekom altyapısından türknet ile 4.80 yükleme hızı alıyorum.
Kablolu baglanti ama turknet bana 35 mbps veriyor altyapi sorgulattim bu sonuclari verirmi turknetBen ekmeğini yiyorum diye savunmam çünkü türknet kullanıyorum evimde kim daha cebe akla uygunsa onu kullanırım ama satışlardan hiç geri dönüş almadm olumsuz bilerek alınıyor internet sonuçta
Sanırım Wifi kapatma ile çözülmez ise Modem problemi anlık kopmalardan kaynaklanıyor olabilir sürekli oluyor ise belirli saatllerde oluyor ise yogunluktan dolayıdır
Nasıl birşey istiyorsun olalım
Kablolu baglanti ama turknet bana 35 mbps veriyor altyapi sorgulattim bu sonuclari verirmi turknet
Hacı simdi benim internet altyapısı destekliyor fakat ancak istedigim hizi cok dalgali goruyorumBen ekmeğini yiyorum diye savunmam çünkü türknet kullanıyorum evimde kim daha cebe akla uygunsa onu kullanırım ama satışlardan hiç geri dönüş almadm olumsuz bilerek alınıyor internet sonuçta
Sanırım Wifi kapatma ile çözülmez ise Modem problemi anlık kopmalardan kaynaklanıyor olabilir sürekli oluyor ise belirli saatllerde oluyor ise yogunluktan dolayıdır
Nasıl birşey istiyorsun olalım
Dalgalanma modemden yapabilir modem markan nedir kullandıgın kablo bina tesisatıHacı simdi benim internet altyapısı destekliyor fakat ancak istedigim hizi cok dalgali goruyorum
Anladim sagolsnBakır kablodan bana 100mbps veriyor bunu türk telekom bile veremez istesede sirket kararları gereği türknet +20 ping bilgin olsun
Rica EderimAnladim sagolsn
mecvut müşteri paketlerini verebiliyoruz tabi kiYardımcı olayım derken indirim falan yapıyor musun
Nasıl birşey istiyorsunHız konusunda yardımcı olabilirmisiniz ?
Teşekkür Ederimbu iyi oldu bi sıkıntım olursa yazarım dostum sana bilgin olsun başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?