- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
Adresini Yazabilirm isin özelden kontrol edeyim ?Altyapı yok hocam. Kaç defa aradım olumlu dönüş yok.Ne yapabiliriz?
Bazı adreslerde adres Güncelleme sorunu vardır bunun ile alakalı hangi ildesin yardımcı olayımbizim burada altyapı var fakat tt altyapının oldamığını söylüyor destek olmuyorlar onu nasıl hallederiz
AnkaraAdresini Yazabilirm isin özelden kontrol edeyim ?
Post automatically merged:
Bazı adreslerde adres Güncelleme sorunu vardır bunun ile alakalı hangi ildesin yardımcı olayım
Bölgende Kesinlikle Bir Çalışma vardır sürekli bu hızı alıyorsa kayıt oluştur 11 mbps yok 12 var 16 var şuan Hız evimde kampanyaları SELFY evde internetlerde var 1 yıllık tahhüdlüİndirme
5.22Mbps
Yükleme hızı
0.67Mbps
max alabileceğim hız 11.mbps yükseltmeyi düşünüyorum fakat yükleme hızım neden bu kadar düşük bunu yükseltme ihtimalimiz nedir ?
Özelden Adresini yazar mısın su faturasına göre yazmalısın ama
Alt yapında bir bakım vardır o kadar düşük olamaz yani bölgen eski mi bilemiyorum ama istersen bir adres at kontrol edelimşimdi şöyle adrese göre alabileceğim max hız 11mbps yazıyor benim paketim 6 mbps destekliyor onu yükseltmem gerek fakat yükleme hızım neden o kadar düşük onu anlamadım
Şuan Hız Evimde 12 mbps 79 tl filan ama Selfy evde internet 79 TL 16 Mbpskral paket fıyatları cok pahalı. uygun soyle 75 tl cıvarı warmı uygun bı paket gecelım
tamamdır bekliyorumhemen yazıyorum su faturasına göre adersimi
? whats the problem ?poor customer service
nothing our's fixed tho thanks dude <3? whats the problem ?
oknothing our's fixed tho thanks dude <3
uploadı bölgendeki kullanım etkiler birde modem kalitesiupload hızım çok stabil değil çok değişken sebebi nedir?
üstad kutu ile arandaki mesafe iyidir modemin kalitelidir iyi paketin vardır bundan kaynaklı bir kaç arkadaşa baktım ktu ile arasında 150metre var bundan kaynaklanıyor geneldeBazıları diyor kötü niye bir tek ben mi memnun çok iyi bir hıza sahip
aşırı yoğun normaldir kankamTürktelekom kendini aştı ama şu sıralar kopma oluyo istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?