Dostum türktelekomun İnternet kablomu bağlaması gerekiyor yardımcı olabilir misinArkadaşlar Türk telekomda Satış Destek Uzmanıyım Malatya Bölgesinden Sorumluyum Home office Çalısıyouz bir çok kişinin problemleri var elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Paket İçeriklerinizi Vs Görebiliriz Bunuda Gruba Bir faydam olur umarım amacı ile yapacağım
Edit: Tüm illere yardımcı olabilirim
ttnet kullanıyorum mersindeyim yardımcı olabilir misin?Arkadaşlar Türk telekomda Satış Destek Uzmanıyım Malatya Bölgesinden Sorumluyum Home office Çalısıyouz bir çok kişinin problemleri var elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Paket İçeriklerinizi Vs Görebiliriz Bunuda Gruba Bir faydam olur umarım amacı ile yapacağım
Edit: Tüm illere yardımcı olabilirim
bunu hile konusunda tanınan bir forumda yazman pek inandırıcı gelmedi
uploadlı paketler yokki kanka genelde hız olarak paket sunar ttuploadlar 2 katına çıktı denildi benim hala aynı ?
hayır türkiye genelinde 2 upload alıyorsan 4 oldu 4 alıyorsan 8 oldu ama bana yapılmamış sanırımuploadlı paketler yokki kanka genelde hız olarak paket sunar tt
hayır türkiye genelinde 2 upload alıyorsan 4 oldu 4 alıyorsan 8 oldu ama bana yapılmamış sanırım
bende de türknet var bizden daha fazla hızı daha ucuza veriyor fakat +20 ping olur türknette alt yapınız o kadardır türknet veremediyse siz en iyisi ev değişinTürknet kullanıyorum ama altyapı burada hızı düşük gösteriyo türk telekom kullanıyordum eskiden o da aynı şekildeydi istanbul üsküdardayım ama en fazla 12 13 download alıyorum çok saçma geliyor bunun bir çözümü var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?