- Yasaklandı
-
benim pc de sıkıntı yok aradım müşteri temsilcilerini işte dedimya bi .com lu bişey dedi ne dedğini anlamadım o siteyı belkı bılenınız vardır telefonda eski tabı anlayamadım sesınıkanka süper online müşteri temsilcisini sürekli ara düzeltmelerini taleb et eger ama once mobilden dene yavas ise blki senin pc de de sorun olabir yani
teşekkürler bi arayıp sormam gerek ozaman tekrar siteyi biliyormusun peki dedikleri siteyi .com lu bişeydı ?bende superonline kullanıyorum ve aynı şeyi bende sordum ama benden o şekilde bi siteye girmemi istemediler eğer sistemsel bi sıkıntı varsa zaten onların ekranında görünüyor ve düzeltiyorlar benim başıma 3 kere ip çakışmasından kaynaklı ping sorunu geldi (en azından onların söyledikleri bu) müşteri hizmetlerini ara modemi uzaktan sıfırlasınlar düzelebilir
turkcell genelde hız test ettirmek için ookla yı kullanır link vermiyorum ookla yazınca çıkar zaten ve yanlış hatırlamıyorsam 80 pinge kadar normal diyordu turkcell ona göre illa da sıfırlayın diye ısrar et 80 ping dediğim aşşağıya fotoğrafını koyuyorum mesela benimde de genelde 1 ile 7 arasında giderken şimdi 18 olmuşteşekkürler bi arayıp sormam gerek ozaman tekrar siteyi biliyormusun peki dedikleri siteyi .com lu bişeydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?