yoksa onudamı ödüyoruzYurtdışına çıkma vakti gelmiş zor yaşanır artık bu ülkede her şeye zam gelmeye başladı dua edin yaşama vergisi ödemiyoruz![]()
Altan Altan alıyorlardır belki haberimiz olmadanyoksa onudamı ödüyoruz
sen olayı sadece vergi ve ekonomi mi sanıyosun dostum kozmik oda olayını araştırmanı öneririm bu ülkede yaşanmazama şöyle bir durum vergilerden dolayı herkes şikayetçi bende dahil
ama avrupa ülkelerine yada amerika ülkelerine baktığında
buzdağının görümeyen bir tarafı var
![]()
Yurtdışına çıkmak bile 1 yılını /asgari ücretten arta kalanlarla) alıyor insanın nerdeyse ( 10 yıllık için) ingiltereye gitmek istersen ayrıca 1 yıl daha çalışıp vize ücreti çıkarıyorsun 1357 dolar. kolay yoldan nasıl çıkıcaz ülkeden az yardım edin fikir verin :fsasdfsdasYurtdışına çıkma vakti gelmiş zor yaşanır artık bu ülkede her şeye zam gelmeye başladı dua edin yaşama vergisi ödemiyoruz![]()
En iyisi topukYurtdışına çıkmak bile 1 yılını /asgari ücretten arta kalanlarla) alıyor insanın nerdeyse ( 10 yıllık için) ingiltereye gitmek istersen ayrıca 1 yıl daha çalışıp vize ücreti çıkarıyorsun 1357 dolar. kolay yoldan nasıl çıkıcaz ülkeden az yardım edin fikir verin :fsasdfsdas
En iyisi topuk![]()