ben bıraktım mutluyumOkurken kendini zaten geliştiriyorsun otomatikmen ama bunu yapmayanlarda var orası ayrı ama değer tabii ki bir üniversite okumak seçimden sonra inşallah daha iyi olacak zaten
eğitim sisteminin çöp olduğunu düşünüyorum son senemdeyim lisede açığa geçtim uni için çalışmaya başladım ve okulda 4 yılda öğrettiklerini 6 ay gibi sürede öğrendenim sonra uninide bir farkı olmadığını düşünüdüğüm için saldım çalışmayı universiteye gidicem ama ileride iş için iyi bir uni lazım mı diye soruyorumÜniversite bence okunması gerek. Sadece ders anlamında değil hayata bakış açınızı değiştiren bir okul. Orda yaşanan genel hayat akışı vs size gerçekten çok şey katıyor
Eğitim açısında ise bence hala okunabilir.
Beyler, üniversite sınavım var şu an. Lise son sınıfım ama eğitim sistemine baktığımda pek bir şey olacağımı düşünmüyorum, sınava pek çalışmadım. Temelim sağlam ama soru çözümü yapmıyorum. Neyse elimde bir program var ders çalışmak için ama üniversite için değip değmeyeceğini öğrenmek için size soruyorum. Herhangi bir üniversite bölümünü okurken kendimi geliştirmek mantıklı olur mu? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
izmirde yaşıyorum kral sadece 9 eylül bile bana kafi çok zor değil girmek ama ortamı için gidicem sanırım çünkü izmirdeki üniler çok boş çarlarla doluseçiceğin mesleğe göre şartlıkları var.
bence imkanın varsa oku.
knk uniye gitsende geliştirmek zorundasın ama dışarıdan geliştirirken şöyle artıları var yaştıların ders çalışırken sen hem para kazanıp tecrübe kazanıcaksın ileride yeteri kadar ileri seviyeye geldiğinde piyasaya tutucak işler yapabilirisin benim kaantim bu yönde ama götte istemiyor değilGireceğin işe göre bölüm ve üniversite önemli ama mesela yazılım işine girmek istiyosan üniversiteye cok gerek yok ama kendini de baya geliştirmen şart
yüksek ihtimalle kendi işimi yaparım başkasına bağlı kalmak bana tersDevlette çalışmayı düşünüyorsan çoğu salak insan okuduğun bölüme ve üniversiteye bakıyor ama eğer devlet düşünmüyorsan yaptığın iş ön planda oluyor. En azından bilgisayar konusunda öyle
ÜNİVERSİTENİN Amacı benim görüşüm okudugun bölümden çok kendini farklı alanlarda geliştirmelisin dil öğrene bilirim mesela klüplere katıla bilirsin bir çok fırsatın olacak birazda şansBeyler, üniversite sınavım var şu an. Lise son sınıfım ama eğitim sistemine baktığımda pek bir şey olacağımı düşünmüyorum, sınava pek çalışmadım. Temelim sağlam ama soru çözümü yapmıyorum. Neyse elimde bir program var ders çalışmak için ama üniversite için değip değmeyeceğini öğrenmek için size soruyorum. Herhangi bir üniversite bölümünü okurken kendimi geliştirmek mantıklı olur mu? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
dm den yazamıyorum sen yazabilirimisin kral dm den banayazılım sektöründe gelecek düşünüyorsan gerçekten üniversite şart değil istersen bana özelden ulaşabilirsin sana neler yapman gerektiğini anlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?