Aga her şey sınav değil inan bana bunu üniversitelilerin ortaokul mezunları altında çalıştığını gördüğünde anlıyosunBeyler, üniversite sınavım var şu an. Lise son sınıfım ama eğitim sistemine baktığımda pek bir şey olacağımı düşünmüyorum, sınava pek çalışmadım. Temelim sağlam ama soru çözümü yapmıyorum. Neyse elimde bir program var ders çalışmak için ama üniversite için değip değmeyeceğini öğrenmek için size soruyorum. Herhangi bir üniversite bölümünü okurken kendimi geliştirmek mantıklı olur mu? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Yes off course, otherwise you dont get a good jobBeyler, üniversite sınavım var şu an. Lise son sınıfım ama eğitim sistemine baktığımda pek bir şey olacağımı düşünmüyorum, sınava pek çalışmadım. Temelim sağlam ama soru çözümü yapmıyorum. Neyse elimde bir program var ders çalışmak için ama üniversite için değip değmeyeceğini öğrenmek için size soruyorum. Herhangi bir üniversite bölümünü okurken kendimi geliştirmek mantıklı olur mu? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
tr de üni okumak boş,onun yerine kendinizi geliştirip istediğiniz alana yönelinBeyler, üniversite sınavım var şu an. Lise son sınıfım ama eğitim sistemine baktığımda pek bir şey olacağımı düşünmüyorum, sınava pek çalışmadım. Temelim sağlam ama soru çözümü yapmıyorum. Neyse elimde bir program var ders çalışmak için ama üniversite için değip değmeyeceğini öğrenmek için size soruyorum. Herhangi bir üniversite bölümünü okurken kendimi geliştirmek mantıklı olur mu? Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirit