Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:yazı:

Hepinize merhaba arkadaşlar. Bu konumda sizlere Türkiye'de en iyi hizmet veren internet, en iyi internet servis sağlayacılarını listeleyeceğim.

Türkiye'de bir çok internet servis sağlayıcısı var bildiğiniz üzere. Altyapı konusunda, hız konusunda, bağlantı teknolojisinde, müşteri hizmetlerinin iyi bir desteği gibi bir çok konuda internet sağlayıcıları değişiklik gösteriyor. Türk Telekom müşteri hizmetleri yönünden iyiyken mesela TürkNet ise hız yönünden iyi. Bu bir örnekti. Listemize geçiş yapalım müşteriler internet servis sağlayıcıları hakkında ne gibi yorumlarda bulunmuş görelim. Fazla uzatmamak amacıyla sadece bir kaç tane şirketi konuma ekledim. Konu da şirketlerin kalitesini ele alacağız.

1-) Netspeed

:resim:

unnamed.png

Tam adıyla okumak isterseniz Netspeed İnternet Anonim Şirketi, Türkiye sınırları içerisinde faaliyet gösteren bir internet sağlayıcısıdır. 2013 yılında kurulmuş olan bu telekomünikasyon şirketi ADSL ve Fiber için Türk Telekom'un altyapısını kullanmakta.Ayrıca fiyat performans olarakta çok tercih ediliyor. 94 TL'ye 75 mbpse kadar hız 8 mbpse kadar upload alabilirsiniz ayrıca taahhüt ve limiti yok. Müşteri hizmetleri kalitesi iyi denebilir.

asd1.JPG

asd2.JPG

asd3.JPG

2-) Kablonet

og_img.png

Kablonet, Türksat tarafından işletilmekte olan bir şirket. Türkiye de yalnızca 24 kentte hizmet veren bu şirket, Kablo TV şebekesi üzerinden kullanıcılara hizmet vermekte olan bir internet sağlayıcısı.Fiyatı konusunda pahalı diyebilirim. Hakkını veriyor mu tartışılır. Altyapı olarak ise tamamen kendilerininkini kullanıyorlar. Müşteri hizmetleri kalitesi de iyi denebilir. Kullanıcıların yorumları şöyle;

asd1.JPG

asd2.JPG

3-) TürkNet

5e1c6a66c9de3d081888d3cc.jpg

Kuruluş tarihi 1996 olan TürkNet, Türkiye sınırları içerisinde faaliyet gösteren bir internet sağlayıcısıdır. Bunun yanı sıra şirket, telefon ve veri hizmetleri de sunmakta. Unutmadan söyleyeyim, TürkNet'te Türk Telekomun altyapısını kullanıyor. Ayriyeten kendisine ait fiber altyapısı da mevcut. Müşteri hizmetleri ise yok denecek kadar az. Eposta yolu ile ulaşıyorsun ve 1 gün içinde sana geri yanıt veriyorlar. Bu yüzden müşteri hizmetleri kalitesi kötü.

dd1.JPG

dd2.JPG

4-) Turkcell Superonline

Kuruluş tarihi 1994 olan Turkcell Superonline, adsl altyapısını Türk Telekomdan, fiber altyapısını ise kendine ait altyapısını kullanıyor. Fiyat olarak gayet iyi performans veren Superonline'nin kullanıcılarının şikayetlerine bakalım bir de. Müşteri hizmetlerinin kalitesi gerçekten iyi. Sorunu çözüyorlar ancak bir kaç gün sonra aynısı tekrarlanıyor.

a1.JPG

a2.JPG

Son olarak ise hepimizi yiyip bitiren;

5-) Türk Telekom

5c8db25545d2a05010da0d9a.jpg

1840 yılında kurulmuş olan Türk Telekom, Türkiye'ye telekümünikasyon hizmetini vermek suretiyle devlet tarafından kurulmuş bir şirket. TTNET, 2006 yılından bu yana hizmet vermekte.Müşteri hizmetleri kalitesine gelecek olursam, gerçekten çöp. İlgisiz, hatayı çözemeyen bir sürü müşteri hizmetleri temsilcisi çalışmakta Türk Telekom'da. Müşteri hizmetleri kötü. Şikayetler;

dd5.JPG

dd6.JPG

dd7.JPG

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
gerçekten son zamanlarda bu konu çok sorulmuştu eline sağlık çoğu insana yardım edecek

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
bende internet değiştirmeyi düşünüyordum yararlı oldu teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
superonlıne candır hem musterı hızmetlerınede kolayca ulasabılıosunuz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şikayet sitelerinde hepsinin hakkında kötü yorumlar var ama bence iyi çalışıyorlar

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şikayet siteleri bazen insanı şaşırtabiliyor ama yararlı olmuş teşekkürler

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben türkneti tercih ettim gayet memnunum tek eksisi müşteri hizmetleri bulunmuyor online işlemlerden destek kaydı açarak yazışıyorsun ve yogunluktan dolayı 24 saat sonra veya 24 saat içerisinde cevap geliyor bunun dışında bir sorun yaşamadım.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bana göre en iyi internet servisi Turkcell supeuronlıne ve altyapısı çok iyi bence ona geçmelisin

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bende kullandigim interneti değiştirmek istiyordum bu konuyu gordugum iyi oldu eline saglık

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
türknet 1. olmalı netspeed in bizim binaya 75 mbps var türknetin 100 mbps var

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bence iyi sağlayıcı diye bir şey yok herkese göre değişebilir kimi yerde superonline iyidir kimi yerde vodefone kimi yerde turknet ama yararlı konu emeğine sağlık

WoW Dev
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Türkneti severim sayarım şu son 1 aydır onlarda bozdu 2 senedir kullanıyorum bu hafta içinde superonline a geçmeyi düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Turknet diyorum başka birşey demiyorum arada kesintiler yapıyor ama hız konusunda şaşırtmıyor değiştirecek olanlara tavsiyem olsun

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Çok doğru bir sıralama merak ettiğim hepsi Türk telekomun altyapısını mı kullanıyor sizce?

Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Türknet kullanıyorum yazık kafama bunuda biliyorum ama türkiyedenin çoğu yerinde altyapı sorunu var bu bi gerçek o yüzden internetler bu kadar sıkıntılı.

3 yıllık bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bende diyordum internetim neden kötü 1 MB internet alıyorum ne olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...