Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
TTNET in listede bile olmaması gerekıyodu aslında :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
vodafone kullanıyorum allahım çok pişmanım neden bunu 3 ay önce atmadın :D

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
turknet kullanıyorum müşteri hizmetleri rezalet yakın zamanda intrenet saglayıcıgımı degiştiricem net speed olarak geçicem büyük ihtimal

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
-1 yıl kadar vodafone net kullandım kesinlikle uzak durulması gereken bir firma müşteri hizmetleri çok bilgisiz çözüm üretme konusunda çok mağdur ediyorlar müşteriyi
-2 yıl kadar netspeed kullandım vodafone nete göre iyi bir firma ne zaman ki 76TL olan bağlantıyı 97 TL 'ye çıkarttılar (üstelik yılda maksimum 10 TL zam yaparız sözleri vardı) hemen iptal ettim üyeliğimi.
-6 aydır Turkcell Superonline Fiber kullanıyorum En rahatı sıkıntısızı buydu şimdiye kadar kullandıklarımın.

netspeed 'in Bakır kabloyla verdikleri interneti yani VDSL parasına şuan Superonline fiber kullanıyorum 06:00 / 18:00 arası 24mbit , akşam 6 'dan sabah 6 'ya kadar 100mbit mis gibi.

1610216835603.png

Bjorn Lothbrok

B
Millenicom kullanıyorum aldığım hızdan yana sıkıntım yok, kopmada şuan için yaşamıyorum ancak bir sıkıntı olduğu zaman tıpkı Turk.nette olduğu gibi kimseye ulaşılamıyor ulaşılsada çözüm içi en ufak bir uğraş olmuyor. Bu gibi sıkıntı ihtiva eden noktada da firma kalitesi ortaya çıkıyor. Bölgede sadece Turk telekom altyapısı olunca mecbur transfer aşamasıyla telekoma geri döndüm pazartesi evrakları teslim edeceğim artık. Netspeed deneyecektim daha başvuru için ulaşamadım kimseye telefonlara kaç gündür adam gibi bakan yok başvuru esnasında sıkıntı yaşıyoruz daha. Üç beş fazla olsun altyapı sağlayıcının kendisinden hizmet alalım şuan için en ideali bu arada konu ayrıyeten fikir edinmemi sağladı sağolasın hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
nasıl indirebilirim bilgisayarım çok yavaşlıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...