Üye
Malesefevet dediğine katılıyorum eskiden daha çok izlenirdi korku filmi maceralı aksiyonlu komedi filmi eskiden daha çok sevilerek izlenirdi ama malesef şimdi öyle değil
aksiyon ve bilim kurgu iyi bence mesela çukurleş gibi. Hepsi biribirinden berbat.
nasıl yani leş gibi biraz açarmısınız ?leş gibi. Hepsi biribirinden berbat.
Hep bi Genç patron ve ya oğlu var ve güzel sektreter kıza aşık oluyor bütün dizilerin özeti... Konulu film gibi tövbe tövbenasıl yani leş gibi biraz açarmısınız ?
konulu film biraz açarmısın reisHep bi Genç patron ve ya oğlu var ve güzel sektreter kıza aşık oluyor bütün dizilerin özeti... Konulu film gibi tövbe tövbe
Yasak elmahangilerini izliyorsun
Ciddi misin?Yasak elma
lesş bencemerhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.
tamamen oscar a aday olur karakter ve oyunculuk bakımındanCiddi misin?
seçerekten izliyorummerhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?