Onaylı Üye
%50 güzeller diyebilirim ancak
Alparslan Büyük Selçuklu ve bir miktar kuruluş osman kafimerhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.
zengin kız fakir oğlan . töre . aşk . t**av*z ve aşiret dışında hiçbir şey yok bazıları kaliteli çok iyi başlıyor fakat sonra bozuyormerhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.
aynı konu, çok süre, saçma hikaye işleyişi ve çok fazla hata akıl sır ermiyor yönetmenlerimize senaristlerimize ve bunları izleyenleremerhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.