Türkiye'nin En İyi Oyun Hileleri Sitesiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Neden Biz?

En iyi ve kaliteli hileler yapmak için varız. Yaptığımız hileler hepsi tamamen güvenli, çalışan hilelerdir. Söz verdik ve şuanda zirvedeyiz. Henüz 2 yılımızı yeni dolduracağız, artık resmi olarak Türklerin dünya genelindeki en büyük Hile ve oyun temsilcisiyiz. Tabiki hep birlikte zirvedeyiz. En iyi olduğumuzu zaten biliyorduk. Binlerce kişi aynı anda siteye yüklendiği için sunucumuz dayanamamıştı. Sürekli siteye erişimi kapatıyordu veya sayfalar çok yavaş açılıyordu. Şimdi ise o sunucu tam 10 kat büyüdü. Türkiye'deki sitelerin %85,3'inden daha iyi olduk.

Kullanıcı dostu tasarımımız ve konularımız var. Aynı zamanda da Google için en uygun optimizasyonu yapıyoruz. Sayfalarımızı %100 indexliyor ve sık sık uğruyor. Sitemizde her an aktif 200 - 300 örümcek (BOT) bulunuyor. Sitenin her bir pixelini dünyaya gönderiyor.

En iyi olduk diye herşey buraya kadar demiyoruz, demeyeceğiz. Daha da gelişmeler göstereceğiz.

Sizde bu sitenin en çok neyini, hangi özelliğini beğendiyseniz yorum olarak yazabilirsiniz. :)

Daha büyük projelerde birlikte olmak umuduyla. Hoşçakalın. Hangi oyun olursa olsun, Memory Hackers !

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Helal olsun bize abicim Dword ne zaman paylaşılır tahmini bi süre söyleseniz

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
ank178' Alıntı:
Helal olsun bize abicim Dword ne zaman paylaşılır tahmini bi süre söyleseniz

31 Ekim

Tabiki yılmak yok,yılların usta tecrübesi olan Üyeleri ve Adminleriyle Durmak yok yola Devam MemoryHackers !

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
En İyi Olduğumuzu Zaten Biliyorduk.Sitenin En Sevdiğim Yanı Ortamı Çok Güzel.Biz Bir Aileyiz Ve Çok Büyük Bir Sorun Olmadıkça İnşallah Bu Aile Yıkılmayacak.

memoryhackers.org

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
sitenin en sevdiğim şeyi yetkilileri ve gösterdiği çabaları! :D

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben sizin ailenize katılalı 3-4 gün oldu ama cok güzel bir yer cok beğendim allah başarılarınızın devamını getirsin insallah siz kötü insalar değilsiniz bizim için uğraşan insallarsınız hepinize saygılar.

• Konuyu başlatan
  • Admin

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
yorumlar için gerçekten çok teşşekkürler bu yorumları gördükçe bizimde bi hayli ilgilenesimiz geliyor :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Learn from yesterday live for today hope for tomorrow extreme memoryhackers.org 

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
En çok özelliği sıcak kanlılığını sevdim birde seninle tanıştığım gün başta tehdit etmiştin ama :D :D  yinede çok güzel bir gündü eyvallah iyi ki varsınız

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Arrow' Alıntı:
En çok özelliği sıcak kanlılığını sevdim birde seninle tanıştığım gün başta tehdit etmiştin ama :D :D  yinede çok güzel bir gündü eyvallah iyi ki varsınız

:) herkez hata yapabilir bizde yapıyoruz :) affola teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Retribution' Alıntı:
Arrow' Alıntı:

:) herkez hata yapabilir bizde yapıyoruz :) affola teşekkürler.

espiri olsun diye söylemiştim kardeşim  :) estağfurullah ne demek

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Abi sitenizin türkiyedeki en iyi hile yapımcısı olduğunu zaten biliyoduk yeni olan bir şey deil en sevdim yanı ise sürekli gelişme sizinle beraber öğrenmekti daha buraya geldimde name esp kodlamayı bilmiyodum :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Abi biz bu sitenin ilgili yetkililerini,kendi hilelerini kullanmasını seviyoruz.Hileler olmasa bile emin ol ilgili yetkililer dolayısıyla bu site yine tutar ve yine binlerce üye kaydı olur :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
no p** h*** no dırdır yes memory yes gır gır yes şamata :D :D

yetkililer kendilerini bizim yerimize koyarak bize yardımcı oluyo diğerler öyle degil en ufak lafta ban ciki ciki ban :D :D

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
ben bu sitenin en çok tasarımı ve tabikide yapımcısını seviyorum.Bu siteyler ilk wolftü hilesi ararken taniştım sonra hilenin super oldunu farkettim ve hemen kaydoldum inceledim teşekkurler :heart: memeryhackers :heart:

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ben En Çok Kişiliğinizi Sevdim Ts Adresinde 5-6 kere özel bir şekilde Furkan Abi Sen İsmail Abi Flan Konuştuk Hemde iyi hileler çıkartıyosunuz emek veriyosunuz insanda en çok buna değer veriyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...