Türkler İçin Efsaneleşmiş Nostaljik Oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Transformice ve sanalika ah eski günler 😂

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
golsey ve mafia seriside olabilirdi hatta transformşicenin pvp serverleri

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Türk oyuncular arasında nostalji uyandıran oyunlar, genellikle 90'lı ve 2000'li yıllardan gelen klasik oyunlardır. İşte Türkler için nostaljik oyunlardan bazıları:

1. Cadı Kazanı (Witchaven): Bu oyun, Türk oyuncular arasında oldukça popülerdi. Korku ve aksiyon türünde bir FPS oyunuydu.
  2. Malkoçoğlu: İsmail Abi olarak da bilinen Malkoçoğlu, Türk oyuncuların ilgisini çeken bir platform oyunuydu.
  3. Zatacka: Bu oyun, Türkler arasında "Yılan Oyunu" olarak bilinir ve eski bilgisayarlar üzerinde çok oynanmıştır.
  4. Midtown Madness 2: Araba yarışı oyunu olan Midtown Madness 2, Türk oyuncular arasında sevilmiş bir oyundur.
  5. Kapıcılar Kralı: Eski bir platform oyunu olan Kapıcılar Kralı, özellikle 90'ların sonlarına doğru popülerdi.
  6. Kim Milyoner Olmak İster?: Bu oyun, aynı adı taşıyan televizyon programının bilgisayar oyunu versiyonuydu ve Türkiye'de oldukça popülerdi.
  7. Cesur Yürek (Braveheart): Strateji oyunu olan Cesur Yürek, Türk oyuncular arasında hatırlanan bir oyundur.
  8. Adım Adım İngilizce: Eğitici bir oyun olan Adım Adım İngilizce, Türk öğrenciler arasında yaygın olarak kullanılmıştır.
  9. Super Mario (Süper Mario): Nintendo'nun efsanevi oyunu Super Mario, Türk oyuncular arasında da çok seviliyor.
  10. Street Fighter II: Dövüş oyunu Street Fighter II, Türk oyun salonlarında ve evlerinde sıkça oynanmıştır.
Bu oyunlar, Türk oyuncular arasında nostalji uyandıran eski oyunlardan sadece birkaçıdır. Her oyuncunun kişisel nostaljik deneyimleri farklı olabilir, ancak bu oyunlar Türk oyun kültürünün bir parçası olarak öne çıkmaktadır.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Lisede kaçıp toplu şekilde cs giderdik efsaneler arasında ayrı yeri var

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Hocam kimse yazmamış üzlüldüm
images.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...