Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence o kadar köklü bir pc oyunu yapamayışımızdan dolayı ne oyun yapıcak adam akıllı insan kaldı nede bu oyun için yatırım olucak kişiler herkes yurt dışına kaçtı ve millet kolay oyun yapıp para kazanmak istiyor örneğin mobil oyunlar gibi ve çok daha fazla para getirisi var.
yapılabilecek en basit oyun türü ve en basit para kazanılabilecek oyun olduğu için çalıyorlar cs go dan maplari ondan sonra önümüze sunuyorlar yok safranbolu yok bilmem ne diye
Türkiyede genel olarak fps oyunlarını daha çok seviyorlar çatışma vs türkerlin en sevdiği şeyler zaten hal bide fps olunca vatanımın güzel insanları kendini oyunda gibi hissediyor olabilir teşekürler
fps oyunları bı tık daha kolay ana karakteri hiç göstermeseler animasyon konusunda fazlasıyla rahatlarsın zaten diğer karakterlerin animasyonları birbirine çok benzer oluyor bu benim şahsi görüşüm
Türkiye şartlarında bir oyuna para vermek çok para evet belki de savaş oyunlarını bu yüzden çok seviyorlar çünkü savaş oyunlarında paradan çok bilek ve kol gerekiyor örnek csgo
FPS oyuncusu olmama rağmen türk yapımı hiç bir oyunu oynamadım, wolftü hariç ki o da tamamiyle türklerin değil. Oyun sektöründe bile bu kadar hırsızlık ve duygu sömürgeciliği yapan bir milletten nelerin beklenmesi gerektiğini düşünmek bile istemiyorum.