TÜRKNET Başvuru süreci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1-)Türknet başvurusunu yaptım.(Telefon görüşmesi ile kredi kartı otomatik ödeme ile 60 liralık kurulum ücreti 30'a düştü.)
2-)Abone olurken verdiğim e posta adresine sözleşmeler yollandı.(Sİyah beyaz olarak çıkarttım.)
3-)Türknet online işlemler şifremi ve kullanıcı adımı mesaj olarak attılar.(İlk yerde belge ekle kısmına kimliğimin arkalı ve önlü fotoğrafını yükleyip attım.)
4-)Çıkarttığım sözleşmeleri aynı gün imzalayarak,Mng kargo ile anlaşmalı olarak verdikleri adrese yolladım(ücretsiz,farklı bir kargo şirketi ile yollarsanız,siz ödemek zorudasınız.)
5-)Aktivasyon süreci başladı ve internetim aktif hale geldi.Tekrar modem kurulumu için kullanıcı adı ve şifre attılar.
6-)Türk telekomdan 2 kişi gelip ankastre kutusuna 2 bakır kablo ile ismimi etiketleyip gittiler.
6-)Türknet saha ekibinin gelmesini bekledim(5 gün boyunca arayan sora olmadı).Destek ekibine yazdığımda cevap alamadım.
7-)Fatura işlemeye devam ediyordu,bende daha fazla dayanamadım ve elektrikçiyi aradım,Kendisi benden işçilik ücreti olarak 80+50 kablo ücreti isteyince vazgeçtim.
:cool:Çarşıya çıkıp kendim bir telefon kablosu aldım(15 metre,bir tarafı rj 11 girişli diğeri açık uçlu kablo).Ev içi bağlantı olmadığı için yan binadan çekmem gerekiyordu.Türk telekomun bıraktığı etiketi alıp kabloları birbirine bağladım,sonra da siyah elektrik bandı ile iyice kapattım.

9-)Sonuç olarak ekip gelmedi ve kendi işimi kendim hallettim,Modem kurulumu da dahil(Modem kurulumu farklılık gösterebilir.)

Not : Modemi kendim aldım,taahhüt olmadığı için modem ücreti size ait istediğiniz vdsl/adsl modemi alabilirsiniz(Vdsl abonelik başlattıysanız adsl modem almayın !).

Eksikleri = Müşteri hizmetleri - Saha ekibi
Artısı = 65 tl güzel bir fiyat, Stabil internet

1.PNG
2.PNG

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
VDSL imkanınız varsa Türknet en mantıklı karar. 75mpbs hız destekleyen VDSL alt yapım var. Sadece 65 TL.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Dostum bu Sorunları Yaşayan Nadir Kişilerdensin Ben Sadece Başvuru Süresinde İletişimde Oldum 5 Aydır da hiç bi destek'e ihtiyaç duymadım bi sıkıntı çekmedim daha 1 ay öncesine kadar arkadaşı geçirdim türknet'e sıfır'dan kurulum yapılacaktı hat çekilecekti 1 günde halletiler yani çok nadir kişiler arasına girmişşin :)

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ö
Dostum bu Sorunları Yaşayan Nadir Kişilerdensin Ben Sadece Başvuru Süresinde İletişimde Oldum 5 Aydır da hiç bi destek'e ihtiyaç duymadım bi sıkıntı çekmedim daha 1 ay öncesine kadar arkadaşı geçirdim türknet'e sıfır'dan kurulum yapılacaktı hat çekilecekti 1 günde halletiler yani çok nadir kişiler arasına girmişşin :)
Öyle oldu galiba :D,bu 30 tl kurulum ücretini nasıl iptal ettircem.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Teknik Destek konusunda pekte başarılı olmayan bir firma ama verdikleri internet hızı parasını hakediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...