arkadaslar onumuzdekı ayın 1 de turknete gecmeyı dusunuyorum oturdugum yerde 35 hız desteklıyor sımdı bunlar 35 altı en az kac verırler yer kocaelı kurucesme bılen yada kullanan var mı
Dostum bildiğim için bulaşma derim bende şuan vodafone kullanıyorum bunların hepsi altyapıyı Türk Telekom dan alıyor %100 sana vadedilen hızı almazsın, alsan şanslısındır
Yapa altyapısındaysa eğer konumun taahhüt edilen hızı ve belkide fazlasını alırsın fakat benim gibi (Vae) yani Türk telekom altyapısında isen belirtilen hızları alman çoğu zaman sıkıntı arayınca size bunun net bilgisini verirler zaten muhakkak
Post automatically merged:
YA ZATEN HEPSİ OYLE GEÇEN GÜN TURKCELL FATURSAINA BAKTIM AL SAN 300 TL BOYLE BİRSEY Mİ V AR KARDESİM KDV FELAN ALIP SONRA BİZE KUCAK ATIYORLAR
Post automatically merged:
Türk net işe yaramaz dayı dedikleri gibi int gittignde 1gün 3 gün 1 hafta bekliyosun BENDE MAHFOLDUM ARTIK KULLANIMIYACAM
Ben yaklasık 2 aydır turknet kullanıyorum fıyat performans olarak cok ıyı onların verdığı hız ttnette cok cok pahalı ayrıca 1 ay ucret almıyorlar yanı senelek kullanımda dahada ucuza gelmıs oluyor .ama cevrene kullanna bırı varsa ev olarak sor ona hız nasıl alıyo dıye bolgeden bolgeye farklılık gosterebılır.ben memnunum