Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bro ben bağlattım altyapımda gayet güzel. 1 yıl boyunca güzelce kullandım fakat bir süre sonra sürekli kesilme olmaya başladı ama türknet ile alakalı oıldugunu düşünmüyorum. Telekom bilerek kesiyordu bence. Ama sonuç alarak türkneti bırakmak zorunda kaldım. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım çağrı merkezleri yok bi o sıkıntı.
Dostum bence turknet kumar işi bende geçeli 4 ay felan oluyor bir tek problem yaşadım internetimi kestiler suan acık ve nedenını hala bılmıyorum 1 hafta surdu en son kendım cozdum zaten sorunu çok daha fazla sorun yaşayanlarda oluyor galiba hızı düşenler vesayre ama dediğim gibi bende bir problem çıkmadı
Valla kardeşim kendim bi ara kullandım interneti hızlı ve güzel en güzel yanı ise tahüt yok ama bir sıkıntısı var bazen internet kesilebiliyor kendi altyapılarındaki bu sorunu bir türlü çözemediler ama kullanmanı tavsiye ederim fıyatıda uygun.