Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
türkiyede adam gibi hizmet alabildiğim tek servis. sıkıntısı çok az. taahhüt yok bişey yok diğerlerine göre ucuz yıllardır kullanıyorum. altyapından kaynaklanan sıkıntılar oluyorsa onu bilemem.
Kanka 35 mbps bana dediler şuan 16 alıyorum ve destek bildirimine gittiğimde altyapınızın desteklediği kadar diyor. ordaki rakama güvenme derim ama yinede geçmeni öneririm taahüt yok sonuçta beğenmezsen çıkarsın.
altyapım 50mbps destekliyor fakat 35 kullanıyorum. mevcut internet sağlayıcından geçiş yapma sakın. demek istediğim önce kapattır internetini sonra türknete başvur. daha iyi hizmet alırsın.
Hocam şuan türknet orta derece bir internet . 35 MBS size hızlı geliyorsa bağlatabilirsiniz (kötü amaçlı söylemedim) . Altyapınız türkneti desteklemiyorsa bağlatamassınız.
hız düşürmeleri dışında şikayetim yok 40 gb dosya çekiyorsun torrentten 1 ay 1mb dowloand alıyorsun normal dowloand 4-5 ken 1"e çekiyorlar 1 ay sürüyor
hız konusunda sıkıntı yaşamazsın ilk kullandıgım internet türknet di ama arkadaşların da dedigi gibi tek tük kesilmeler yaşayabilirsin ama ücreti makul ve hızı güzel oldugu için çok rahatsız etmez
dostum altyapıya bağlı olarak kopmalar olabilir bazen can sıkıcı bir durum. Ev alt yapısı ne kadar destekliyorsa o kadar mbps verebildiği paketler var incele derim