Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı yerlerde turknet turktelekomun alt yapısını kullanıyor.. Turk telekomda uygun port varsa bulundugun konumda istedigin hızı alırsın talep etmelisin.. ben cok ugrastım araya cok kisi koydum 16mbitten fazla alamıyordum.. Simdi 75 mbit 4 up alıyorum..
TurkNet fazla geçerli olmasada iyi bir firma ancak şöyle bir şey var dostum alt yapın iyi değilse hangi internet sağlayıcısını kullanırsan kullan sonuç değişmeyecektir.
Turkneti bilmem ama vipnet önerebilirim hiç bir şekilde sözleşme yok başka bir şey yok parayı yatırırsan o ay interneti kullanırsın yatırmazsan kapalı bir şekilde yatırmanı bekler.
netmaster kullanıyorum 50 ye 6 internet hızım var, türknete geçmek istedim ama hakkında çok fazla kötü yorum mevcut. ek olarak aldıgın hızda bulundugun bölgeye göre değişiklilik gösterebilir.
valla şöyle diyim ben türk telekom kullanıyorum fakat türk telekom kullanamdan önce türk net vb düşünüyordum hepsi türk telekomun alt yapısnı kullanıyor ve aylık yada belli zaman aralıklarıyla internet problemleri yaşatıyor bu yuzden türk telekoma geçtim gayet hızlı ve ideal türk netin ayrıcalıgı ise tahadüt yok