Bende türknete geçmek istiyorum sitesinde altyapı testi yaptım 15 Mbps çıktı iyi mi sizce?
Ben 35 aldım 75 lira tahattüt felan yok iyi yani istediğin zaman ver iptali gitsin15 pek iyi durmuyor ama sen bilirsin
ben test yaptım 50 destekliyor altyapı ama modem adsl galiba bilmiyorum bakmadımBen 35 aldım 75 lira tahattüt felan yok iyi yani istediğin zaman ver iptali gitsin
Turknet te o fiyat politikası mevcut değil, iki tip fiyatları var 76.99 - 86.99 yanlışın olmalı.Bana 35 mbps 103 tl’ye verdiler
Ttnetin de verdiği hız büyük ihtimal bölgene 8 dir diye tahmin ediyorum çünkü hep ttnetin 2 katı hız veriyorlar ve sistemleri ttnetten aldıkları için onların sistemine entegre olarak alabileceğin hız gözüküyor. Evimde fiber olmasına rağmen 35 gözükürken sistemlerinde arayarak müşteri temsilcilerinin dönmelerini vs sağlayarak yanlış olduğunu ve sistem güncelletmesini sağlayarak şu anda 100mbit alıyorum.15 pek iyi durmuyor ama sen bilirsin
Benim Türk Telekom türknet değilTurknet te o fiyat politikası mevcut değil, iki tip fiyatları var 76.99 - 86.99 yanlışın olmalı.
Post automatically merged:
Ttnetin de verdiği hız büyük ihtimal bölgene 8 dir diye tahmin ediyorum çünkü hep ttnetin 2 katı hız veriyorlar ve sistemleri ttnetten aldıkları için onların sistemine entegre olarak alabileceğin hız gözüküyor. Evimde fiber olmasına rağmen 35 gözükürken sistemlerinde arayarak müşteri temsilcilerinin dönmelerini vs sağlayarak yanlış olduğunu ve sistem güncelletmesini sağlayarak şu anda 100mbit alıyorum.
TürkNet nasıl memnun musun hocam?