TurkNet kullanılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Türk Telekom kulandım yıllarca Ankara'da. Pişman olmadım ama Eskişehir'e yeni geldi altyapı binamıza, o kadar uğraştım. Sonunda geldi ve fiber döşediler. Türk Telekom çok pahalı fiyatlar geldi, açıkçası TurkNet düşünüyorum. Hızı falan iyi mi? Sorun yaşayan var mıdır, memnun musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kullanmadım fakat sorunsuz bir firma kalitelidir ve fiyatı uygun. Kullanan arkadaşlarım var hiçbir sorun yaşamadılar şu zamana kadar.

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hafta sonları kopma olabiliyormuş ve canlı destekleri yok ancak hız konusunda gerçekten çok iyi fiber varsa alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum aktif olarak kullanıyorum, gayet güzel ve keyifli. Vaadettikleri hızı tamamen alıyorum. Çekinmeden kullanabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Biraderim, ortalama 2 yıldır kullanıyorum. Bize 75Mbps geliyordu. 100 liraydı şimdi 140 oldu.

Şu ana kadar ne internette kopma oldu neden hızda azalma oldu.
Türktelekomda 100-120 ms aldığım serverdan 50 ms almaya başladım.

Üstüne Uploadıda idare eder.
Eğer altyapın varsa kesinlikle geçmen gereken bir internet sağlayıcısı ancak şunu söylemem gerek sana modem vermiyorlar. Sen kendi istediğini alıyorsun paşa paşa kullanıyosun bize VDSL2 uyumlu bir modem al dediler Zyxel'in bi modelini aldık 300 liraya halen daha kulanıyorum mis gibi

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Evet, ben hala türktelekom kullanıyorum ve fiyatları gerçekten yüksek ve ayrıca eskisi gibi yeterli değil. bende değiştirmeyi düşünüyorum ama yaşadığım bölgede türktelekomdan başka alt yapıya sahip bir internet sağlayıcısı yok. ama türknet kullanan bana uzak yaşayan bir arkadaşım memnun olduğunu söylüyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ben geçeli 1 hafta oldu aşırı memnunum 110MB alıyorum 13-14 arasıda yükleme hızı gayet iyi tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka bizim orada fiber falan yok benim diğerlerinden aldığım Max dow 14.5'di upload da 3'dü TurkNet'e geçtim şimdi 35 37leri görüyorum upload da 5.75

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Turknet'de bir sıkıntı yaşamazsın ama türktelekom alt yapısını kullandığın için türktelekomdan yana sıkıntı çıkmazsa kaliteli bir internet kullanırsın

Üye
4 HİZMET YILI
türknetne türktelekomun altyapısıdır kullandın begenmedıım bıde antalyada yanı

caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Klasik altyapın iyise en iyisi türknet kanka, ama bir kabloneti arayıp konuşmanı tavsiye ederim. Kablonet kendi altyapısını kullandığı için 1 tık daha iyi

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Neredeyse tüm operatörler TT'nin altyapısını kullanıyor, Türknette sorun yaşarsan zaten bil ki bu TT'den kaynaklıdır. Aktif bir şekilde 1 senedir Türknet kullanıyorum, tam bir f/p. Şu ana kadar öyle ahım şahım bi sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama dediğim gibi, kullandığın yerde altyapısal bir sorundan kaynaklı sıkıntı yaşama durumu olabilir, onda da Türknet'e bir suç bulamazsın. Burada herkes farklı şeyler söyleyecek sana, sen yorumlara bakarak geçeceğin operatörü seçmektense deneyerek görmen daha faydalı olacaktır senin için. Kullandığım netin testlerini de alta bırakıyorum, hiç bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar anlık download falan düştüğü oluyor ama çokta zarar vermediği bana şu ana kadar.
qqqq2.png

Soran olursa diye hala 100TL veriyorum son faturamın yalancısıyım bende, daha zamı bana yansıtmadılar, geçersen 149TL'den başlatacaklardır seni.

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben kullanıyorum cok iyi 100 mb verdi altyapın kac derseklıyorsa onu veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben kullanıyom fıyata gore guzel ınternet tavsıye ederım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
turknet.JPG
Dostum anlık hız testi sonuçları. 1 yıldır falan kullanıyorum Turknet.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar Türk Telekom kulandım yıllarca Ankara'da. Pişman olmadım ama Eskişehir'e yeni geldi altyapı binamıza, o kadar uğraştım. Sonunda geldi ve fiber döşediler. Türk Telekom çok pahalı fiyatlar geldi, açıkçası TurkNet düşünüyorum. Hızı falan iyi mi? Sorun yaşayan var mıdır, memnun musunuz?
kullan bana göre iyi

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
kullanmadım fakat sitesinde yazan şeyler ve kullanıcıyı bağlamaması gerçekten güzel birşey sanırım 15 gün deneme süreside veriyorlar altyapın iyi ise mükemmel olacaktır

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Turknet'İn hızına söyleyecek bişey yok mükemmel

FixV5
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yaklaşık 1 senedir kullanıyorum 1000 mbs alıyorum sorun yok bence alınır kesinlikle

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Önceden iyi olup sonradan bozan firmalardan. Sürekli kopma falan yaşanıyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...