ben kullanıyorum 70 mps 8 dowland kesintisiz oyunlarda vs az ping alıyorumArkadaşlar Türk Telekom kulandım yıllarca Ankara'da. Pişman olmadım ama Eskişehir'e yeni geldi altyapı binamıza, o kadar uğraştım. Sonunda geldi ve fiber döşediler. Türk Telekom çok pahalı fiyatlar geldi, açıkçası TurkNet düşünüyorum. Hızı falan iyi mi? Sorun yaşayan var mıdır, memnun musunuz?
eyer alt yapın tüknete uygunsa o internetten daha iysi yoktur senin içinArkadaşlar Türk Telekom kulandım yıllarca Ankara'da. Pişman olmadım ama Eskişehir'e yeni geldi altyapı binamıza, o kadar uğraştım. Sonunda geldi ve fiber döşediler. Türk Telekom çok pahalı fiyatlar geldi, açıkçası TurkNet düşünüyorum. Hızı falan iyi mi? Sorun yaşayan var mıdır, memnun musunuz?
Fiber alt yapi var ise hic dusunmeden gecebilirsin. F/p olarak en iyisi turknettir.Arkadaşlar Türk Telekom kulandım yıllarca Ankara'da. Pişman olmadım ama Eskişehir'e yeni geldi altyapı binamıza, o kadar uğraştım. Sonunda geldi ve fiber döşediler. Türk Telekom çok pahalı fiyatlar geldi, açıkçası TurkNet düşünüyorum. Hızı falan iyi mi? Sorun yaşayan var mıdır, memnun musunuz?
knk kullanılır bende onu kullanıyorum arada kesinti yapıyor ama onu her internet yapıyor genelde kesinti dediğimde fazla msArkadaşlar Türk Telekom kulandım yıllarca Ankara'da. Pişman olmadım ama Eskişehir'e yeni geldi altyapı binamıza, o kadar uğraştım. Sonunda geldi ve fiber döşediler. Türk Telekom çok pahalı fiyatlar geldi, açıkçası TurkNet düşünüyorum. Hızı falan iyi mi? Sorun yaşayan var mıdır, memnun musunuz?
bence çok iyi bir firma bende telekomdan turknete geçtim tavsiye ederimArkadaşlar Türk Telekom kulandım yıllarca Ankara'da. Pişman olmadım ama Eskişehir'e yeni geldi altyapı binamıza, o kadar uğraştım. Sonunda geldi ve fiber döşediler. Türk Telekom çok pahalı fiyatlar geldi, açıkçası TurkNet düşünüyorum. Hızı falan iyi mi? Sorun yaşayan var mıdır, memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?