şahsen ben ttnet kullanıyorum ve eğer altyapın türktelekoma aitse sakın başka firmadan alma arıza işlemleri çok uzun sürüyor ve parayı verirsen gayetde güzel veriyor ttnet
ben 2 gündür internet ile başım dertte bugün geldiler arıza kaydı için türk telekomdan onlar kadar lanet bir şirket yok hep sorun hep sorun ne telefonları çekiyor ne internet gidip yeni kablo alıp tekrar hat çekmek zorunda kaldım onlara kalsa bir hat çekmek için 70 TL ücret var diyorlar böyle bir şey yok böyle birşey olabilir mi yaa.. (OZAN TUFAN ) gibi oldu biraz ama neyse
hocam altyapıyla alakalı ben mesela ttnet kullandığım yerde birton problem yaşadım ki en büyük problem para ve taahhüt problemiydi. sonra millenicoma geçtim onlarda ttnet ve turkcell altyapı kullanıyorlar taahhüt yok referansla 1 ayda bedava istediğin zaman çıkıyorsun. Sitesine bir gir altyapına bak hıza göre deneyebilirsin birtek kurulum ücreti var. kurulum ücretinide 3 aya bölüyorlar.
Akıllı insan ttnet kullanmaz neden 24 mbps internete 74 lira vereyim üstüne üstün 2 sene sözleşme yapayım ve yetmezmiş gibi sınırsız dedikleri halde kota koymaları TÜRKnetin
100 mbps 75 lira hız ödüllü kotasız şartsız taahhütsüz