Kim ne derse desin kişisel yorum yapar sen iki tarafla da konuş resmi olarak ve altyapı olup olmadığını sor minimum 35MB olacak şekilde hani 35 yapmak zorunda değilsin ama altyapın minimum 35mb desteklesin gelelim asıl kısıma ben TTNET kullanıcısıyım bak yaklaşık 5-6 yıldır kullanıcısıyım ilk 2 sene tahaddüt bitince ilk yapacağım şey küfür basıp internetinizin a** diyerek çıkmak olacaktı lakin altyapı çalışması yapıldı ve o zamandan beri totalde kesilme hatta ping girme sayısı bir elin parmak sayısını geçmez TTNET'den daha çok memnun olan kişi sayısı azdır yan eevde turkcel fiber var lakin internetim daha akıcı kopmalar anlık droplar yaşamıyorum üstelik indirme hızım 8mb yani diyeceğim o ki herkesin ki değişir ben TTNET öneriyorum çünkü benim için çok iyi şu anda hızı ve desteği. öte yandan Turknet bir çok isimle reklamını yaptırmış şu anda Jaho ile partnerliğine devam etmekte kötü olmasına pek imkan yok ama altyapını desteklemiyorsa senin de firmanında yapabileceği birşey yok eğer Kaliteli ve kesilmeyen bir net istiyorsan bu işlerden eli eteği kes
UYDU'dan net veren birkaç yer var türkiyede reklam olmasın uzaynet onlardan biriydi instagramda çok görüyorum reklamlarını araştırdığımda maddi açıdan aylık 170 lirayı gözden çıkarabilecek olanlar için şartsız koşulsuz modemsiz altyapı desteksiz ihtiyaç duymadan internet verebiliyordu ülkemizde şimdilik değeri bilinmeyen birşey lakin ilerleyen yıllarda teknloji ile paralel olarak ilerleyeceğini ve değerleneceğini düşündüğüm sistem tek bu firma üzerinden düşünme sürüsüyle firma var bu işte aklıma ilk uzaynet geldi instada çok reklamı geldiğinden neyse umarım yeterli bilgiyi verebilmişimdir kafanda soru işareti kalmamıştır.