Onaylı Üye
bu arada türknette upload hızı ne kadar ve neye göre değişiyor
35 indirme 3 de upload hızı alıyorumbu arada türknette upload hızı ne kadar ve neye göre değişiyor
santrale yakınlığın nasıl peki?35 indirme 3 de upload hızı alıyorum
dostum o zaman bana ulaşırmısın instagramdan arkadaşlarına sormak stediğim sorular var yardımcı olursan çok sevinirim instagram adresim A.taskinn.premiumTürknette arkadaslarım calısıyor alt yapıları oldugu yerlerde güzel hizmet alırsın
çok fazla yakın olduğumu sanmıyorum 300 metre falandırsantrale yakınlığın nasıl peki?
hocam zaten bana 16 mbite garanti verdiler en düşük 14 alırsın falandır filandır hep yalan tatava indirme hızım evde çalışan tek cihaz olmama rağmen 1.2mbit üstüne asla çıkmadıTtnet altyapısını kullanacağından ttnet ile aynı performansı verir. Mesela ttnet kötü ise turknette aynıdır. Turknet avantajları fiyat ve taahhüt olmamasıdır. Ben geçiş yaptım elbette sorunlar yaşadım ki bunu ttnet kullanırken de yapabiliyorsunuz. Muhattap konusuna gelince sizin ttnette aradığınız kişi ile turknetteki kişinin yapacağı işlemler hep aynıdır. Sadece ttneti arayıp içini döküyor belki sövüyosun ama boş yere konuşuyon. Turknet sadece online işlemlerden yazarak irtibat kuruyor sorunla alakalı düzelip düzelmediği için arıyor.
Özetle arayamıyorum ulaşamıyorum gib şeyler bilgisizlikten ikisininde ucu aynı yere ulaşıyor. TURKNET arayıp konuşmayı gereksiz buluyor. Bu yüzden yaz sorunu iletelim sistemi var. Bence iyi ben gidip 24mbite 100tl civarı vereceğime 35e 76tl veririm daha iyi
Onun sebebi hiç bir operatör değil. Senin eve gelen kablonun santral kutusundan çıkıp gelene kadar yolda kayıp yaşamasından. Örnek olarak bir köyde oturuyordum. Bana en yakın santral 1.5 km uzakta haliyle ben 4mbit'in üstüne çıkamadım. Köy girişine 1 tane santral yapılmış olsa yakınlığına göre 16 a çıkacaktı. Bu internet işlerinde konum gerçekten önemli oluyor. Eve kadar fiber sistemi olmadığı müddetçe VDSL bağlantılar da da uzaklığa göre düşüş normal karşılanmalı. ADSL ise hattınız ttnetteki fiyatlara bakıp karşılaştırın derim.hocam zaten bana 16 mbite garanti verdiler en düşük 14 alırsın falandır filandır hep yalan tatava indirme hızım evde çalışan tek cihaz olmama rağmen 1.2mbit üstüne asla çıkmadı
o zaman senin dediğine gööre en iyi seçenek benim için süperbox oluyorOnun sebebi hiç bir operatör değil. Senin eve gelen kablonun santral kutusundan çıkıp gelene kadar yolda kayıp yaşamasından. Örnek olarak bir köyde oturuyordum. Bana en yakın santral 1.5 km uzakta haliyle ben 4mbit'in üstüne çıkamadım. Köy girişine 1 tane santral yapılmış olsa yakınlığına göre 16 a çıkacaktı. Bu internet işlerinde konum gerçekten önemli oluyor. Eve kadar fiber sistemi olmadığı müddetçe VDSL bağlantılar da da uzaklığa göre düşüş normal karşılanmalı. ADSL ise hattınız ttnetteki fiyatlara bakıp karşılaştırın derim.
Süperbox pahalıdır ama baz istasyonundan kullandığı için fiber kalitesinde hatta daha bile iyisi oluyor. Ama sanırım kotası varo zaman senin dediğine gööre en iyi seçenek benim için süperbox oluyor
sadece bilgisayar için kota da sıkıntılı dediğin gibi aylık internet kullanımım 550-600 GB arasıSüperbox pahalıdır ama baz istasyonundan kullandığı için fiber kalitesinde hatta daha bile iyisi oluyor. Ama sanırım kotası varEğer süperbox tercih edersen bilgin olsun çoğu kişiden duydum. Wifisi zayıfmış. Pc de kablolu kullanman gerekir. Uzak odadan çekme sıkıntıları varmış duyumlarıma göre.
onu aldığında film izleme hayallerine son vermen gerekir sadece onun harici aşırı yemez kotasadece bilgisayar için kota da sıkıntılı dediğin gibi aylık internet kullanımım 550-600 GB arası
benimde eski iş arkadaşım 10 sene önce daha belki merdiven altı firma gibilerken almış. Hiçde büyük probllemler yaşamamış. TTnet isim yaptı diye heryere o kablo çekti diye padişah olacak anlamına gelmez. Bence gayet iyi iş yapıyorlar daha da müşteri kazanıp hızla büyüyebilirlerde çoğu semtte yapa görebiliriz.@nedim70
Siz nasıl sıkıntı yaşadınız firmayla ilgili bilmiyorum ama 4 senedir Türknetliyim kotayı kaldırmadan önce de gayet stabil hız alıyordum kota olayları kaldırılıncada aynı stabil hızı almaya devam ettim. İlk geçiş sıralarında alacağım maksimum hız belirtildi ve o değere yakın bir değer alıyorum geçtiğimden bu yana ufak bağlantı kopmaları dışında hiç sorun yaşamadım bu süreçtede kendilerini geliştirdiler bu arada bu süreçte şunuda anladımki altyapıyı Türk telekom dan sağlasalar bile iş müşterilerine hizmet vermek için yurtdışından aldıkları sunucularda bitiyor. Öyle yada böyle adamlar gerçekten yatırım yaptılar birkaç sene önce VaE dedikleri Türk Telekom altyapısından alıyordum hizmeti şuanda Yapa dedikleri kendi altyapıları geldi bölgeye alabileceğim mevcut hız derken ilk zamanlar şimdi aynı fiyata 2 katı hız alıyorum hatta bir yanlışlık mı oldu paketim bilgim dışında değiştimi diye ararken adamları bunun normal olduğunu söylediler. Başkaları hız düştü diye ararken ben neden hızım yükseldi diye aradım böylede kral bir iss dir gereksiz karalama oluyor sizinki kullandınızmı da böyle bir yorum atıyorsunuz ? kullanıp memnun kalmadıysanız tamam eyvallah ama yaşanılan bir sıkıntıdan tüm firmayı karalamak hoş değil çok iyi hizmet veriyor demiyoruz zaten ama fiyatına oranla verdiği hizmet gayet iyi aslında fiyata oranla verilen hizmette pahalı ama bu ülkede bu şartlar altında en iyisi sonuçta seçim yapabileceğimiz birkaç firmadan başka seçenek yok elimizde kaldı ki adamlar sözleşmede imzalatmıyorlar zaten beğenmediniz mi geçersiniz başka firmaya o yüzden denemekten zarar gelmez ben 1 ay ücretsiz kullandım sonra kararımı verdim kaldım dahada iss değiştirmem böyle gittikleri sürece.