TürkNet nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu arada türknette upload hızı ne kadar ve neye göre değişiyor

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Müşteri hizmetleri olmadığı için çok sıkınti çektim zamaninda ama hızı türktelekom a göre hızı iyi

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Türknette arkadaslarım calısıyor alt yapıları oldugu yerlerde güzel hizmet alırsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ttnet altyapısını kullanacağından ttnet ile aynı performansı verir. Mesela ttnet kötü ise turknette aynıdır. Turknet avantajları fiyat ve taahhüt olmamasıdır. Ben geçiş yaptım elbette sorunlar yaşadım ki bunu ttnet kullanırken de yapabiliyorsunuz. Muhattap konusuna gelince sizin ttnette aradığınız kişi ile turknetteki kişinin yapacağı işlemler hep aynıdır. Sadece ttneti arayıp içini döküyor belki sövüyosun ama boş yere konuşuyon. Turknet sadece online işlemlerden yazarak irtibat kuruyor sorunla alakalı düzelip düzelmediği için arıyor.

Özetle arayamıyorum ulaşamıyorum gib şeyler bilgisizlikten ikisininde ucu aynı yere ulaşıyor. TURKNET arayıp konuşmayı gereksiz buluyor. Bu yüzden yaz sorunu iletelim sistemi var. Bence iyi ben gidip 24mbite 100tl civarı vereceğime 35e 76tl veririm daha iyi

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Turknet sıkıntı turktelekom sıfır sıkıntı
Altyapısı turk telkom şukadar hız veriyoruz diyolar hepsi hikaye 5 para etmez

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ttnet altyapısını kullanacağından ttnet ile aynı performansı verir. Mesela ttnet kötü ise turknette aynıdır. Turknet avantajları fiyat ve taahhüt olmamasıdır. Ben geçiş yaptım elbette sorunlar yaşadım ki bunu ttnet kullanırken de yapabiliyorsunuz. Muhattap konusuna gelince sizin ttnette aradığınız kişi ile turknetteki kişinin yapacağı işlemler hep aynıdır. Sadece ttneti arayıp içini döküyor belki sövüyosun ama boş yere konuşuyon. Turknet sadece online işlemlerden yazarak irtibat kuruyor sorunla alakalı düzelip düzelmediği için arıyor.

Özetle arayamıyorum ulaşamıyorum gib şeyler bilgisizlikten ikisininde ucu aynı yere ulaşıyor. TURKNET arayıp konuşmayı gereksiz buluyor. Bu yüzden yaz sorunu iletelim sistemi var. Bence iyi ben gidip 24mbite 100tl civarı vereceğime 35e 76tl veririm daha iyi
hocam zaten bana 16 mbite garanti verdiler en düşük 14 alırsın falandır filandır hep yalan tatava indirme hızım evde çalışan tek cihaz olmama rağmen 1.2mbit üstüne asla çıkmadı

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bende düşünüyorum bu türk neti ama ttnetle aynı altyapıyı kullanıyolar ya ne kadar değişir ki hız. Belki fiyat bakımından bi avantajı olur.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hocam zaten bana 16 mbite garanti verdiler en düşük 14 alırsın falandır filandır hep yalan tatava indirme hızım evde çalışan tek cihaz olmama rağmen 1.2mbit üstüne asla çıkmadı
Onun sebebi hiç bir operatör değil. Senin eve gelen kablonun santral kutusundan çıkıp gelene kadar yolda kayıp yaşamasından. Örnek olarak bir köyde oturuyordum. Bana en yakın santral 1.5 km uzakta haliyle ben 4mbit'in üstüne çıkamadım. Köy girişine 1 tane santral yapılmış olsa yakınlığına göre 16 a çıkacaktı. Bu internet işlerinde konum gerçekten önemli oluyor. Eve kadar fiber sistemi olmadığı müddetçe VDSL bağlantılar da da uzaklığa göre düşüş normal karşılanmalı. ADSL ise hattınız ttnetteki fiyatlara bakıp karşılaştırın derim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Onun sebebi hiç bir operatör değil. Senin eve gelen kablonun santral kutusundan çıkıp gelene kadar yolda kayıp yaşamasından. Örnek olarak bir köyde oturuyordum. Bana en yakın santral 1.5 km uzakta haliyle ben 4mbit'in üstüne çıkamadım. Köy girişine 1 tane santral yapılmış olsa yakınlığına göre 16 a çıkacaktı. Bu internet işlerinde konum gerçekten önemli oluyor. Eve kadar fiber sistemi olmadığı müddetçe VDSL bağlantılar da da uzaklığa göre düşüş normal karşılanmalı. ADSL ise hattınız ttnetteki fiyatlara bakıp karşılaştırın derim.
o zaman senin dediğine gööre en iyi seçenek benim için süperbox oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben 3 senedir TürkNet kullanıyorum. Hem teknik destek hemde kalite bakımından TÜRKİYE’nin en iyi interneti diyebilirim. Hemde ucuz.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
o zaman senin dediğine gööre en iyi seçenek benim için süperbox oluyor
Süperbox pahalıdır ama baz istasyonundan kullandığı için fiber kalitesinde hatta daha bile iyisi oluyor. Ama sanırım kotası var :) Eğer süperbox tercih edersen bilgin olsun çoğu kişiden duydum. Wifisi zayıfmış. Pc de kablolu kullanman gerekir. Uzak odadan çekme sıkıntıları varmış duyumlarıma göre.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Süperbox pahalıdır ama baz istasyonundan kullandığı için fiber kalitesinde hatta daha bile iyisi oluyor. Ama sanırım kotası var :) Eğer süperbox tercih edersen bilgin olsun çoğu kişiden duydum. Wifisi zayıfmış. Pc de kablolu kullanman gerekir. Uzak odadan çekme sıkıntıları varmış duyumlarıma göre.
sadece bilgisayar için kota da sıkıntılı dediğin gibi aylık internet kullanımım 550-600 GB arası

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
@nedim70

Siz nasıl sıkıntı yaşadınız firmayla ilgili bilmiyorum ama 4 senedir Türknetliyim kotayı kaldırmadan önce de gayet stabil hız alıyordum kota olayları kaldırılıncada aynı stabil hızı almaya devam ettim. İlk geçiş sıralarında alacağım maksimum hız belirtildi ve o değere yakın bir değer alıyorum geçtiğimden bu yana ufak bağlantı kopmaları dışında hiç sorun yaşamadım bu süreçtede kendilerini geliştirdiler bu arada şunuda gayet iyi anlamış oldumki altyapıyı Türk telekom dan sağlasalar bile iş müşterilerine hizmet vermek için yurtdışından aldıkları sunucularda bitiyor. Öyle yada böyle adamlar gerçekten yatırım yaptılar birkaç sene önce VaE dedikleri Türk Telekom altyapısından alıyordum hizmeti şuanda Yapa dedikleri kendi altyapıları geldi bölgeye alabileceğim mevcut hız derken ilk zamanlar şimdi aynı fiyata 2 katı hız alıyorum hatta bir yanlışlık mı oldu paketim bilgim dışında değiştimi diye ararken adamları bunun normal olduğunu söylediler. Başkaları hız düştü diye ararken ben neden hızım yükseldi diye aradım böylede kral bir iss dir gereksiz karalama oluyor sizinki kullandınızmı da böyle bir yorum atıyorsunuz ? kullanıp memnun kalmadıysanız tamam eyvallah ama yaşanılan bir sıkıntıdan tüm firmayı karalamak hoş değil çok iyi hizmet veriyor demiyoruz zaten ama fiyatına oranla verdiği hizmet gayet iyi aslında fiyata oranla verilen hizmette pahalı ama bu ülkede bu şartlar altında en iyisi sonuçta seçim yapabileceğimiz birkaç firmadan başka seçenek yok elimizde kaldı ki adamlar sözleşmede imzalatmıyorlar zaten beğenmediniz mi geçersiniz başka firmaya o yüzden denemekten zarar gelmez ben 1 ay ücretsiz kullandım sonra kararımı verdim kaldım dahada iss değiştirmem böyle gittikleri sürece.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
@nedim70

Siz nasıl sıkıntı yaşadınız firmayla ilgili bilmiyorum ama 4 senedir Türknetliyim kotayı kaldırmadan önce de gayet stabil hız alıyordum kota olayları kaldırılıncada aynı stabil hızı almaya devam ettim. İlk geçiş sıralarında alacağım maksimum hız belirtildi ve o değere yakın bir değer alıyorum geçtiğimden bu yana ufak bağlantı kopmaları dışında hiç sorun yaşamadım bu süreçtede kendilerini geliştirdiler bu arada bu süreçte şunuda anladımki altyapıyı Türk telekom dan sağlasalar bile iş müşterilerine hizmet vermek için yurtdışından aldıkları sunucularda bitiyor. Öyle yada böyle adamlar gerçekten yatırım yaptılar birkaç sene önce VaE dedikleri Türk Telekom altyapısından alıyordum hizmeti şuanda Yapa dedikleri kendi altyapıları geldi bölgeye alabileceğim mevcut hız derken ilk zamanlar şimdi aynı fiyata 2 katı hız alıyorum hatta bir yanlışlık mı oldu paketim bilgim dışında değiştimi diye ararken adamları bunun normal olduğunu söylediler. Başkaları hız düştü diye ararken ben neden hızım yükseldi diye aradım böylede kral bir iss dir gereksiz karalama oluyor sizinki kullandınızmı da böyle bir yorum atıyorsunuz ? kullanıp memnun kalmadıysanız tamam eyvallah ama yaşanılan bir sıkıntıdan tüm firmayı karalamak hoş değil çok iyi hizmet veriyor demiyoruz zaten ama fiyatına oranla verdiği hizmet gayet iyi aslında fiyata oranla verilen hizmette pahalı ama bu ülkede bu şartlar altında en iyisi sonuçta seçim yapabileceğimiz birkaç firmadan başka seçenek yok elimizde kaldı ki adamlar sözleşmede imzalatmıyorlar zaten beğenmediniz mi geçersiniz başka firmaya o yüzden denemekten zarar gelmez ben 1 ay ücretsiz kullandım sonra kararımı verdim kaldım dahada iss değiştirmem böyle gittikleri sürece.
benimde eski iş arkadaşım 10 sene önce daha belki merdiven altı firma gibilerken almış. Hiçde büyük probllemler yaşamamış. TTnet isim yaptı diye heryere o kablo çekti diye padişah olacak anlamına gelmez. Bence gayet iyi iş yapıyorlar daha da müşteri kazanıp hızla büyüyebilirlerde çoğu semtte yapa görebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...