- Konuyu başlatan
Michael Corleone
Seçkin Üye
kanka fiber vardır sendeZamanında Turknet'in 100'lük paketini kullanıyordum 75 lira civarındaydı gayet memnundum sonra Superonline'a geçtim ve 700 mbps almaya başladım![]()
kanka fiber vardır sendeZamanında Turknet'in 100'lük paketini kullanıyordum 75 lira civarındaydı gayet memnundum sonra Superonline'a geçtim ve 700 mbps almaya başladım![]()
Dostum türktelekomda hız testi yapcaz yok gelip kontrol edicez diyolar o konuda çok mağdur oldum herzaman müşteri hizmetlerine küfür etmekten bıktım ya iyiki türknete geçmişimvalla en iyisini yapmışsın aga
Evet, Tabi Turknet'teki gibi 75 lira değil fiyatı biraz tuzlu ama değiyor diyebilirim GTA 5'i 10 Dk'da indirdiğimi bilirimkanka fiber vardır sendebizim burda olmadıgı için turknete geçtim
o internet olmaktan çıkmış beEvet, Tabi Turknet'teki gibi 75 lira değil fiyatı biraz tuzlu ama değiyor diyebilirim GTA 5'i 10 Dk'da indirdiğimi bilirim![]()
o internet olmaktan çıkmış bebaşka bir şey o aga
aga valla eğer senin altyapın bakır kablo ise beklemeden gir turknete ilk aşta belge falan imzalayıp kargolayacaksın falan 1 hafta geçiyor sonrada başlalrsın 35 mbps den sonraki ayda 75 yaparsın geçer gider vallabendekı en buyuk sorun ınternetın hızı cok dusuk turktelekom yukselmıyo ne yapabılırım
ne kadar ödüyorsun türknete ?