Turkcell den geçtim türknete kopma falan yaşamıyorum turkcell den 16mb alıyordum 80tlye ve hergün kopuyordu turknette 35mb alıyorum 4ay oldu 5.6kere koptu ondada depremler olduğu zaman. Benim sıkıntım hangi internette olursan ol birşey indirirken indirme yapan bilgisayar bütün interneti çeker bende indirme yaparken o yüzden diğer bilgisayarlar ping yapıyor doğal olarak yoksa pingim 10.15türknet ttürktelecom zaten beraber bir alt yapıları var berbat bir iletişim sistemleri varsadece bir fikir olarak söylüyorum süperonline dan şaşma
Sadece kendi bilgisayarımda olan internete değilmi?NET LIMITER PROGRAMIYLA DOWNLOADA SINIR KOYABILIRSIN.
Şaşırtıcı ne gibi proglemler yaşadınız ben turkcell gibi köklü bir firmadan geçtim gerek hız olsun gerek kopmaması olsun beni benden aldı açıkçası 4ay oldu 5.6 kere koptu internetim oda depremler olduğu zamanlardadostum bende turknet deydim. kullanılacak birşey değil yani... çok berbat. şimdi turktelekomdayım. on kat daha iyi![]()
Kardeşim olay o değil 40mb indernetim var indirme yaparken normal olarak bütün interneti çekiyorum bunun için indirme yaparken bir program yokmu diyorum sadece benim bilgisayarıma gelen interneti kısıtlasın misal 20mb gelsin max benim pcme diğer bilgisayarlarda sıkıntı yaşamasın.hocam bu size sağlanan internetin bant genişliğiyle alakalı diye biliyorum çoğu internet sağlayıcıları en fazla 2 cihaz tanımlıyor pingin vs olmaması için ama aşılınca maalesef ki ping download upload sınırlarıyla ilgili sorun yaşanabiliyor.
iyi günler beyler az önce turkneti kullanmaya başladım ilk başta 35mbpslik paketi kullanıp 75 e geçecektim fakat indirme hızım bırakın 75 i daha 35 i görmüyor normal mi bu yoksa ilerde değişirme açıkcası şuan hayal kırıklığına uğradım(önceden 8 kullanıyordum)
not: turknetin dedigine göre altyapım 82mbps ye kadar destekliyor
Ekli dosyayı görüntüle 39378
evet sadece kendi bilgisayarındaki interneteTurkcell den geçtim türknete kopma falan yaşamıyorum turkcell den 16mb alıyordum 80tlye ve hergün kopuyordu turknette 35mb alıyorum 4ay oldu 5.6kere koptu ondada depremler olduğu zaman. Benim sıkıntım hangi internette olursan ol birşey indirirken indirme yapan bilgisayar bütün interneti çeker bende indirme yaparken o yüzden diğer bilgisayarlar ping yapıyor doğal olarak yoksa pingim 10.15
Post automatically merged:
Sadece kendi bilgisayarımda olan internete değilmi?
Ücretli bir programmı nereden indirebilirimhocam o zaman sana netlimiter pro öneririm direk windowsun int ihtiyacını sınırlıyor bakabilirsin
Teşekkür ederim kardeşim.hocam buraya link atmak sakıncalı olabilir netlimiter com diye kendi sitesi var oradan ücretsiz indirebilirsin.
Teşekkür ederim kardeşim.
Özel bakabilirmisin bi. Teşekkürlerne demek hocam rica ederim. iyi forumlar.
Özel bakabilirmisin bi. Teşekkürler
nerde baya baktım ama bulamadım biliyorsan yönlendirebilirmisin.win10 kota sınırlama muhabbeti var ona bi bak istersen
geçen ay bende de aynı sıkıntı oldu müşteri hizmetlerini aradım beni modemin firmasına önlendirdiler modem arayüzünden dediklerini yaptım düzeldi ama her modem için farklı ayar var sanırım diğer arkadaşların dediği gibi müşteri hizmetlerini araman daha iyi olacaktır iyi forumlarBeyler Türknetin internetini kullanmaktayım 40mb internetim var. Fakat evde 2.3bilgisayar aktif kullanılıyor ben oyun indirmesi yaparken bütün interneti ben kullanıyorum ve diğer bilgisayarlar 200.300pinglere çıkıyor normal olarak. Steamda bu sorunu çözdüm indirme sınırlamasını açarak ayarlardan fakat geçen steamdan indiriğim bir oyunun, oyun içi indirmesininde olduğunu gördüm yaklaşık 30.35gb bu steamda indirme sınırlaması gibi herhangi bir programla veya normal windowstan yapabileceğim bir ayar varmı. Windows 10 pro kullanıyorum. Bilgili kişiler cevap verirse sevinirim.