Turknet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Musteri hizmetlerini ara tavsiye ederim dostum

HardcoreX
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
türknet ttürktelecom zaten beraber bir alt yapıları var berbat bir iletişim sistemleri varsadece bir fikir olarak söylüyorum süperonline dan şaşma

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ata nahi tui ken jata
Post automatically merged:

no mo hesta ricka pola?

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Modemin paneline girip ayar yapabilirsiniz bunun icin youtube vak kanka

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
türknet ttürktelecom zaten beraber bir alt yapıları var berbat bir iletişim sistemleri varsadece bir fikir olarak söylüyorum süperonline dan şaşma
Turkcell den geçtim türknete kopma falan yaşamıyorum turkcell den 16mb alıyordum 80tlye ve hergün kopuyordu turknette 35mb alıyorum 4ay oldu 5.6kere koptu ondada depremler olduğu zaman. Benim sıkıntım hangi internette olursan ol birşey indirirken indirme yapan bilgisayar bütün interneti çeker bende indirme yaparken o yüzden diğer bilgisayarlar ping yapıyor doğal olarak yoksa pingim 10.15 :)

NET LIMITER PROGRAMIYLA DOWNLOADA SINIR KOYABILIRSIN.
Sadece kendi bilgisayarımda olan internete değilmi?

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam bu size sağlanan internetin bant genişliğiyle alakalı diye biliyorum çoğu internet sağlayıcıları en fazla 2 cihaz tanımlıyor pingin vs olmaması için ama aşılınca maalesef ki ping download upload sınırlarıyla ilgili sorun yaşanabiliyor.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
dostum bende turknet deydim. kullanılacak birşey değil yani... çok berbat. şimdi turktelekomdayım. on kat daha iyi :)
Şaşırtıcı ne gibi proglemler yaşadınız ben turkcell gibi köklü bir firmadan geçtim gerek hız olsun gerek kopmaması olsun beni benden aldı açıkçası 4ay oldu 5.6 kere koptu internetim oda depremler olduğu zamanlarda :) turkcell de aldığım 1.2ay iyiydi sonra kopmalar başladı ama 2sene sözleşmemizde vardı :) neyse kaldı sözleşmenin bitmesine 1.2ay bir baktık hiç kopmamaya başladı anlatabildimmi. Sözleşmeyi fest edebiliyorsunuz son 7.8ay kala aradık o zaman bile 500küsür para istediler artık son 1ay kala 70tlydi sanırsam vererek fest ettik. Gözümde tek - yanı turknetin oda müşteri temsilcisi yok.

hocam bu size sağlanan internetin bant genişliğiyle alakalı diye biliyorum çoğu internet sağlayıcıları en fazla 2 cihaz tanımlıyor pingin vs olmaması için ama aşılınca maalesef ki ping download upload sınırlarıyla ilgili sorun yaşanabiliyor.
Kardeşim olay o değil 40mb indernetim var indirme yaparken normal olarak bütün interneti çekiyorum bunun için indirme yaparken bir program yokmu diyorum sadece benim bilgisayarıma gelen interneti kısıtlasın misal 20mb gelsin max benim pcme diğer bilgisayarlarda sıkıntı yaşamasın.

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam o zaman sana netlimiter pro öneririm direk windowsun int ihtiyacını sınırlıyor bakabilirsin
iyi günler beyler az önce turkneti kullanmaya başladım ilk başta 35mbpslik paketi kullanıp 75 e geçecektim fakat indirme hızım bırakın 75 i daha 35 i görmüyor normal mi bu yoksa ilerde değişirme açıkcası şuan hayal kırıklığına uğradım(önceden 8 kullanıyordum)
not: turknetin dedigine göre altyapım 82mbps ye kadar destekliyor

Ekli dosyayı görüntüle 39378

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
Turkcell den geçtim türknete kopma falan yaşamıyorum turkcell den 16mb alıyordum 80tlye ve hergün kopuyordu turknette 35mb alıyorum 4ay oldu 5.6kere koptu ondada depremler olduğu zaman. Benim sıkıntım hangi internette olursan ol birşey indirirken indirme yapan bilgisayar bütün interneti çeker bende indirme yaparken o yüzden diğer bilgisayarlar ping yapıyor doğal olarak yoksa pingim 10.15 :)

Sadece kendi bilgisayarımda olan internete değilmi?
evet sadece kendi bilgisayarındaki internete

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam buraya link atmak sakıncalı olabilir netlimiter com diye kendi sitesi var oradan ücretsiz indirebilirsin.

its all an illusion
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
win10 kota sınırlama muhabbeti var ona bi bak istersen

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerine anlat yardımcı olurlar

its all an illusion
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler Türknetin internetini kullanmaktayım 40mb internetim var. Fakat evde 2.3bilgisayar aktif kullanılıyor ben oyun indirmesi yaparken bütün interneti ben kullanıyorum ve diğer bilgisayarlar 200.300pinglere çıkıyor normal olarak. Steamda bu sorunu çözdüm indirme sınırlamasını açarak ayarlardan fakat geçen steamdan indiriğim bir oyunun, oyun içi indirmesininde olduğunu gördüm yaklaşık 30.35gb bu steamda indirme sınırlaması gibi herhangi bir programla veya normal windowstan yapabileceğim bir ayar varmı. Windows 10 pro kullanıyorum. Bilgili kişiler cevap verirse sevinirim.
geçen ay bende de aynı sıkıntı oldu müşteri hizmetlerini aradım beni modemin firmasına önlendirdiler modem arayüzünden dediklerini yaptım düzeldi ama her modem için farklı ayar var sanırım diğer arkadaşların dediği gibi müşteri hizmetlerini araman daha iyi olacaktır iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...