Türknet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar şuanda vodafone kullanıyorum ama alt yapı yok eskiden 24 mb fiber kullanırken şuan 8mb adsl kullanıyorum türknetin ise alt yapısı var 35 mb fiber sizce türknete geçmelimiyim güzelmi önerirmisiniz kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim yada bilgisi olan

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
altyapı yok diyenlere inanma

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar şuanda vodafone kullanıyorum ama alt yapı yok eskiden 24 mb fiber kullanırken şuan 8mb adsl kullanıyorum türknetin ise alt yapısı var 35 mb fiber sizce türknete geçmelimiyim güzelmi önerirmisiniz kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim yada bilgisi olan
türk telekom al öneririm alt yapı yoksada söylersiniz yaptırırlar

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
diyorlar alamasın o hızı bi bakıyorum başka servis sağlayıcı alırsın diyor

Leydim
Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Türknet e bende yeni geçtim 32 download 5 upload aliyorum 75₺ 85₺ yapip 100 download a gececegim gayet memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
türknet bizim evda var istersen dc ni ver ekran görüntüsü atayım 32 mbps download alıyorum upload 5mbps aga tavsiyemdir 24:00 01:00 gibi kesilmeler oluyor 10ar dakikalık bi o kusru var başka yok

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Türknet vaat ettiği hızı, altyapınızın desteklediği hızı sağlıyor. Bence düşünmeden geçin derim. Türkiye şartlarında verdiği hız fiyatına göre çok uygun.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Türknetin Alt yapısı varsa geç.
Beğenmezsen iptal ettirirsin.
İnternetler bölgeye göre değişiyor.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Türknet tt altyapısı olan heryere en kötü 35 mbps veriyor bende kullanıyorum geç derim
♥️♥️♥️

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Türknet vaat ettiği hızı, altyapınızın desteklediği hızı sağlıyor. Bence düşünmeden geçin derim. Türkiye şartlarında verdiği hız fiyatına göre çok uygun.
Altaki yorumdada arkadaş aynısını söyledi sanırım geçicem büyük ihtimal çok saol vaktini ayırdığın için
Bi arkadaşda aynısını yazdı önerin için saol vakit ayırdığın için
Post automatically merged:

Türknet tt altyapısı olan heryere en kötü 35 mbps veriyor bende kullanıyorum geç derim
♥♥♥
Herkez olumlu yönde yazıyor zaten çok saol
Post automatically merged:

Türknetin Alt yapısı varsa geç.
Beğenmezsen iptal ettirirsin.
İnternetler bölgeye göre değişiyor.
Saol dostum

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Türkiye şartlarında turknet gerçekten aralarındaki en iyisi vaatlerini sağlıyorlar tavsiye ederim geçmenizi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Türkiye'de yeraltı yapıları çok yavaş

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
türknet bizim evda var istersen dc ni ver ekran görüntüsü atayım 32 mbps download alıyorum upload 5mbps aga tavsiyemdir 24:00 01:00 gibi kesilmeler oluyor 10ar dakikalık bi o kusru var başka yok
Öle diyosan öledir kanka herkez öle ditor zaten saol vakit ayırdığın için

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum Türknet al bence. Türk Telekom'dan daha iyidir en azından sürekli hız düşmesi falan olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çevrde max kaç mbps kullanan var bak ona göre gç ben 100 mbps kullanıyorum memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...