Kanka vodafonun yok onu biliyorum kendileride söylüyolaraltyapı yok diyenlere inanma
türk telekom al öneririm alt yapı yoksada söylersiniz yaptırırlarArkadaşlar şuanda vodafone kullanıyorum ama alt yapı yok eskiden 24 mb fiber kullanırken şuan 8mb adsl kullanıyorum türknetin ise alt yapısı var 35 mb fiber sizce türknete geçmelimiyim güzelmi önerirmisiniz kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim yada bilgisi olan
Türknet e bende yeni geçtim 32 download 5 upload aliyorum 75₺ 85₺ yapip 100 download a gececegim gayet memnunumArkadaşlar şuanda vodafone kullanıyorum ama alt yapı yok eskiden 24 mb fiber kullanırken şuan 8mb adsl kullanıyorum türknetin ise alt yapısı var 35 mb fiber sizce türknete geçmelimiyim güzelmi önerirmisiniz kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim yada bilgisi olan
türknet bizim evda var istersen dc ni ver ekran görüntüsü atayım 32 mbps download alıyorum upload 5mbps aga tavsiyemdir 24:00 01:00 gibi kesilmeler oluyor 10ar dakikalık bi o kusru var başka yokArkadaşlar şuanda vodafone kullanıyorum ama alt yapı yok eskiden 24 mb fiber kullanırken şuan 8mb adsl kullanıyorum türknetin ise alt yapısı var 35 mb fiber sizce türknete geçmelimiyim güzelmi önerirmisiniz kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim yada bilgisi olan
Hmm saol kankam bilgin içinTürknet e bende yeni geçtim 32 download 5 upload aliyorum 75₺ 85₺ yapip 100 download a gececegim gayet memnunum
Kanka 1 ayn önce aradım tamam dediler ondan öncede aramıştım beklşyorum hala ama saol önerin içintürk telekom al öneririm alt yapı yoksada söylersiniz yaptırırlar
Altaki yorumdada arkadaş aynısını söyledi sanırım geçicem büyük ihtimal çok saol vaktini ayırdığın içinTürknet vaat ettiği hızı, altyapınızın desteklediği hızı sağlıyor. Bence düşünmeden geçin derim. Türkiye şartlarında verdiği hız fiyatına göre çok uygun.
Bi arkadaşda aynısını yazdı önerin için saol vakit ayırdığın içinTürknet vaat ettiği hızı, altyapınızın desteklediği hızı sağlıyor. Bence düşünmeden geçin derim. Türkiye şartlarında verdiği hız fiyatına göre çok uygun.
Herkez olumlu yönde yazıyor zaten çok saolTürknet tt altyapısı olan heryere en kötü 35 mbps veriyor bende kullanıyorum geç derim
♥♥♥
Saol dostumTürknetin Alt yapısı varsa geç.
Beğenmezsen iptal ettirirsin.
İnternetler bölgeye göre değişiyor.
Öle diyosan öledir kanka herkez öle ditor zaten saol vakit ayırdığın içintürknet bizim evda var istersen dc ni ver ekran görüntüsü atayım 32 mbps download alıyorum upload 5mbps aga tavsiyemdir 24:00 01:00 gibi kesilmeler oluyor 10ar dakikalık bi o kusru var başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?