TurkNet'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Alt yapını kontrol et (internetten bakıla biliyor) ona göre al derim ve kesinlikle almanı tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam ben 1 yıl kulandım turknet hız konusunda olsun fıyat konusunda olsun gayet guzel arıza oldugu zaman arıza kayıdı olusturuyorsun ilgileniyorlar sıkıntı yok ama benım internet kutumda sıkıntı varmıs 1 yıl ona ugrastım sonra sınırlendım ttnete gectım benım dusuncem su turknet ın arıza ekıbı olmadıgı (bıldıgım kadarıyla) arızaları ttnete bıldırıyorlar onlar bakıyor ne zaman arıza kayıdı olustursam ttnet benı arıyor baktık arızaya bı sıkıntı yok dıyor ıste oluyor ne adamları goruyorum nede onlar benı goruyor telefondan baktık dıyorlar sadece ttnete gectım 1 2 tane arıza kaydı olusturdum arızayı buldular demek ıstedıgım ttnet ekıbı turnetın arıza kaydını pek takmıyor gıbı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bence cok mantıklı cok ıyı hızmet sunuyolar

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Turknet bazı yerlere sırf turknetlilerin kullanabileceği bir altyapı sağlıyor eğer gigabit kaldıran bi altyapın varsa düşünmeden geç derim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bence internetini bulunduğun bölgenin fiber altyapısına göre seçmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir arkadaşım ttnetten türknete geçmişti ilk başlarda iyiydi ama sonralarda arıza kaydı oluşturmak için bile kendisine muhattap bulamadı ve kapattırdı

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben türksat kullanıyorum ve türknetten çıktım ve çok memnunum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dostum geçebilirsin çok güzel bir internet.ben türk telekomdan türknete geçtim. ama açıkçası şunu söylemeliyim durumun yoksa alma geçtiğimiz günlerde maalesef 180tl oldu.Ama yinede sen bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka 1gb interneti hiçbir platform neredeyse 130 140 tl civarlarında vermiyor aşırı hızlı aşırı kullanışlı altyapı varsa %100 öneriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
önceden hizmet konusunda sorunları vardı ama son zamanlarda iletişim ve hizmette pek sorunları kalmadı fiyatı ve taahhütsüz olması da insanı cezbediyor ben de kullanıyorum ve gayet mantıklı

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
daha yeni turktelekomdan turknete gectim ve hizmet kalitesi efsane 13 mb alırken şuan 40 tl fazla fiyata 75 mb alıyorum efsane kesinlikle önerrim fakat iletişim olarak bazı sıkıntıları var uygulama üzerinden sadece iletişim kurabiliyosunuz ve hicbir türlü arayamıyorsunuz eğer hizmetini satın aldıysanız onun dışı bir sıknıtı yok

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
türknet the best kesinlikle gec 4 ms le oynuyom valoyu

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Son zamlardan sonra biraz düşündü ama daha iyisi olduğunu zannetmiyorum. En büyük avantajı taahütsüz.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım, ben öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...